Burun estetiği sonrası göz çukurunun belirginleşmesi

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.299
1.263
133
Nasıl anlatılır bilemiyorum ama burun ameliyatından sonra göz çukurlarım derinleşti, normal mi geçer mi hiçbir fikrim yok. Nette de bu konuyla ilgili bir şey bulamadım. Ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oldu. Sanki yorgunmuş, hasta, çökmüş bir görüntü oluşturuyor. Makyajsız hastalıklı gibi görünüyorum. Fikri olan varsa paylaşsın lütfen

Nasıl anlatılır bilemiyorum ama burun ameliyatından sonra göz çukurlarım derinleşti, normal mi geçer mi hiçbir fikrim yok. Nette de bu konuyla ilgili bir şey bulamadım. Ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oldu. Sanki yorgunmuş, hasta, çökmüş bir görüntü oluşturuyor. Makyajsız hastalıklı gibi görünüyorum. Fikri olan varsa paylaşsın lütfen

aynı sorun oldu bende de şuan geçti 4,5 ayımda canım çok normal birde senin 2. Ameliyatın biraz bekle düzelecek

Kısa aralıklarla iki ameliyat geçirdiğiniz için biraz daha uzun sürer toparlanması. Benim de 4.ay civarı düzeldi. Hyaluronik asit serum ve tableti, c vitamini serumu kullanmak toparlanmasını hızlandırmıştı.

Bende de var aynı sorun ve gülemiyorum üst dudağımın tam ortası ve içi şiş bir de burun kemerimde çukur oluştu kemer belirgileşti allahım bu ne. Tam 4ay oldu

Kardeşimin burun ameliyatını yapan doktor yağ dolgusu yapmıştı kardeşimin gözaltlarına. Demek ki işini bilen doktor önemli..

Bende de var aynı sorun ve gülemiyorum üst dudağımın tam ortası ve içi şiş bir de burun kemerimde çukur oluştu kemer belirgileşti allahım bu ne. Tam 4ay oldu
Her şeyin bir bedeli varsa burun ameliyatınının benim için bedeli göz altı morluğu oldu, napalım sağlık olsun, 3-5 tane göz altı kapatıcı aldım, artık onlarla yatıp onlarla kalkıyorum, Allah dermansız dert vermesin

Her şeyin bir bedeli varsa burun ameliyatınının benim için bedeli göz altı morluğu oldu, napalım sağlık olsun, 3-5 tane göz altı kapatıcı aldım, artık onlarla yatıp onlarla kalkıyorum, Allah dermansız dert vermesin
Merhaba ne kadar zaman oldu ameliyatiniz olali?

Aynısı koz arkadaşımın başına geldi göze ışık dolgusu istanbuldaysan Pervin Dinçer’i öneririm sonuç başarılı

Pazartesi doktoruma soracağım bu durumu. Ben sanki gözlermin altını kapatınca bu sefer de yüzüm poğaça gibi oluyor. Ama en zoru gülememek ona da hiç çözüm yok

Pazartesi doktoruma soracağım bu durumu. Ben sanki gözlermin altını kapatınca bu sefer de yüzüm poğaça gibi oluyor. Ama en zoru gülememek ona da hiç çözüm yok
Ha bu arada bir diğer kötüsü de mezuniyet için fotoğraf çekimi yapıldı 😅 ve ben o burunla kalıcı bir anı oluşturdum herkese . Kimse anlamıyor ama normalde çok daha güzel olurdu fotoğraflar, mimiklermi kullanabilseydim

Ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti ve bir gözümdeki morluk yok denecek azaldı ama diğer göz altımda ciddi çukurluk ve morluk hala var, araşrırarak şunu öğrendim, bazı ameliyat sonrası bu tarz küçük sorunlar olabiliyormuş, bu arada 8-10 marka değişik pahalı kapatıcıdan sonra golden rose 2 numara ruj şeklinde kapatıcıda karar kıldım. En etkili, kırışıklara dolmayan, kurutup kırışık varmış gibi göstermeyen, bi iki saat sonra bile yok olup gitmeyen, en önemlisi morlukları en iyi kapatan. Fiyatı da çok uygundu, 20 küsürlü bi şey. Göz altında sorun olanlara bu da benim tüyom olsun. Bi zamanlar çok canımı sıkmıştı ve tonla para vermiştim birkaç markaya ve beklediğim sonuçları da alamamıştım.

Merhaba,

Aynı sorun bende de oldu. Siz ameliyat olayı epey olmuş. Düzeldi mi gözleriniz ? İfadeniz ?

Teşekkürler

Back
X