BURUN ESTETİĞİ SONRASI GÖZALTLARI DAHA ÇÖKÜK

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar merhaba, ameliyat sonrası sanki gözaltlarım daha çökük gibi görünüyor. Eskiden çok gergindi. Hiç sorun yoktu ama şimdi çok gözüme batıyor sanki daha koyu ve çökük siz de yaşadınız mı bu durumu?

Arkadaşlar merhaba, ameliyat sonrası sanki gözaltlarım daha çökük gibi görünüyor. Eskiden çok gergindi. Hiç sorun yoktu ama şimdi çok gözüme batıyor sanki daha koyu ve çökük siz de yaşadınız mı bu durumu?
Bence eskiden de öyleydi ama burun dolayısıyla göze çarpmıyordu şimdi net görüyorsunuz. Sizden başka fark eden yoktur insan kendi kusurunu hemen fark ediyor benim de göz altı koyu halkalarım var burun ameliyatı öncesinde böyle gözüme çarpmıyordu şimdi daha çok fark ediyorum

Ne zaman ameliyat oldunuz?

Bence eskiden de öyleydi ama burun dolayısıyla göze çarpmıyordu şimdi net görüyorsunuz. Sizden başka fark eden yoktur insan kendi kusurunu hemen fark ediyor benim de göz altı koyu halkalarım var burun ameliyatı öncesinde böyle gözüme çarpmıyordu şimdi daha çok fark ediyorum
Resimlere bakıyorum sanki eskiden daha güzelmiş daha koyu şuan. Dediğiniz gibi belki de bana öyle geliyor

Bende hissettim gözlerimde gözaltlarımda bi gariplik bir pörteklik ama zamanla yavaş yavaş azalıyor sanki, deri mi çekiyor acaba ödemli olduğu için burun ucu

Bir gelişme oldu mu benim 9 ay oldu hala çökük.Eskiden de öyleydi ama suan çok net daha kötü.

Back
X