Burun estetiği sonrası gözler

Deliham31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
32
11
36
35
Bursa
Arkadaşlar yıllardır istediğim burun estetiği sonrası depresyon geçirdim.En iyi Doktorlardan birine oldum. Gözlerim içe dönmüş aşağı inmiş garip olmuş ayrıca ayrık duruyor başka bir yaratık oldum sanki.Foto aticam onlar makyajlı halim yanıltıcı olmasın. Ama aynada ve uzaktan selfie çekilirken biraz daha baksam kalp krizi geçiririm.

Son düzenleme:
Benimde ilk 20 gün öyleydi hatta kardeşim beni ilk gördüğünde şok oldu kendini neden bu hale soktun dedi cok üzülmüştüm ama 1.5 aydan fazla oldu düzeldi cok şükür

45 gün oldu 25 Mayısta oldum maymun gibi geliyor kemerli burnumu hafif kavisli yaptı o kadar pişman oldum ki sandım ki çok güzel olucam zaten nasıl cesaret ettim onu da aklım almıyor üzüntüden dolayı kalbim ağrıdı.

Üzülme herkesin iyileşme süresi farklıdır mesela ben ince derili olduğum icin cabuk toparladim. Daha erken bence sende toparlarsın

Bol bol su için göz çevresindeki deriyi besleyip .nemlendirin seviyorsanız paça gibi içinde kolojen olan yiyecekler yiyin .Bir süre aynı kiloda kalın ,su ve yağ kaybetmeyin.
bazı bünyelerde göz çevresinde ameliyat sonrası şişmeler ve kırılan kemikler nedeniyle kan gitmeyince dokular beslenemiyor ve yağ kaybı oluyormuş Ama bu çoğunlukla kalıcı değil ( ileri yaşlarda bazen kalıcı ,nadiren -fat athropy ) .

Üzülme herkesin iyileşme süresi farklıdır mesela ben ince derili olduğum icin cabuk toparladim. Daha erken bence sende toparlarsın

bana da yollarmısınız foto

Doktor elinden gelen herşeyi yapmış herkes burnumu beğeniyor ama gözlerim çökmüş çok kan kaybettim ondan olabilir.

Tek tesellim benim aynada gördüğümü kimse görmüyor.Ben bu sitede yazılan mesajların silinmedigini bilmiyordum.Bu başlığı kaldırmalarini istedim.

Bende amelıyat oldum tam 8 gün oldu bandajlarım çıktığında sok olmustum kendımı tanıyamadım hiç

Depresyona grdım gerçekten ne Zaman o ödemler iner bıkmıyorum ama zor bir süreçmiş onu anladım gozlerım bile anlamsız bakıodu sanki

Merhaba ben de ameliyat oldum 10 gün oluyor gözlerimin ortası çok ayrık siz ameliyat olalı çok uzun olmuş acaba düzeldi mi şikayetleriniz kalıca diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…