Üzülme herkesin iyileşme süresi farklıdır mesela ben ince derili olduğum icin cabuk toparladim. Daha erken bence sende toparlarsın
Bol bol su için göz çevresindeki deriyi besleyip .nemlendirin seviyorsanız paça gibi içinde kolojen olan yiyecekler yiyin .Bir süre aynı kiloda kalın ,su ve yağ kaybetmeyin.
bazı bünyelerde göz çevresinde ameliyat sonrası şişmeler ve kırılan kemikler nedeniyle kan gitmeyince dokular beslenemiyor ve yağ kaybı oluyormuş Ama bu çoğunlukla kalıcı değil ( ileri yaşlarda bazen kalıcı ,nadiren -fat athropy ) .
Cok merak ettim kime ameliyat oldunuz acaba31 yaşım düzelir mi acaba dediklerimizi yapmaya çalışırım teşekkürler arkadaşlar
Barış ÇakırCok merak ettim kime ameliyat oldunuz acaba
bana da yollarmısınız fotoArkadaşlar yıllardır istediğim burun estetiği sonrası depresyon geçirdim.En iyi Doktorlardan birine ameliyat oldum.Aynaya bakamıyorum hayat bana zevk vermiyor artık.Gözlerim içe dönmüş aşağı inmiş garip olmuş ayrıca ayrık duruyor başka bir yaratık oldum sanki.Foto aticam onlar makyajlı halim yanıltıcı olmasın. Ama aynada ve uzaktan selfie çekilirken biraz daha baksam kalp krizi geçiririm.
selam öncelikle geçmiş olsun özelden fotoğraf atabilirmisin bende merak ettim seni.Doktor elinden gelen herşeyi yapmış herkes burnumu beğeniyor ama gözlerim çökmüş çok kan kaybettim ondan olabilir.
Tahmin debiliyorum çünkü gerçekten iyi bir doktor. Gözlerinizin çökmesi doktorunuzla alakalı birşey değil belli kiDoktor elinden gelen herşeyi yapmış herkes burnumu beğeniyor ama gözlerim çökmüş çok kan kaybettim ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?