- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 33
- Konu Sahibi 33konyali422
-
15 gune kadar morluklariniz ve yuzunuzdeki sislikler gider.Hala inmedi mi. Ben de ıkı gun once oldum acayip şiş yuzum. Ve on bes gun rapor aldım. On bes gune düzelmez mıyım
Serumu sıktıktan sonra sumkureceksin tabiki de yoksa serum bir ise yaramaz ki. Serumu burnunuza cektikten sonra sumkurun. Bir siringa dolusu serumu 2 3 defa sıkın. Bir kerelik burnunuza cekmeyin yani. Pislik cikana kadar yapin.Burnum tıkanıyor serumla temizledikten sonra afedersiniz sümkürmek zarar verir mı. İçini temizlemek İcin
Tamam çok tesekkur ederim öyle yapayımSerumu sıktıktan sonra sumkureceksin tabiki de yoksa serum bir ise yaramaz ki. Serumu burnunuza cektikten sonra sumkurun. Bir siringa dolusu serumu 2 3 defa sıkın. Bir kerelik burnunuza cekmeyin yani. Pislik cikana kadar yapin.
Sanirim bi ayimiz var mimiklerimizin oturmasi icinBenim de bugun 23.gün aynen gülemiyorum daha bende ve göz altı morluklarım yeşil sarıya döndü benim açık teknik oldu dikişlerim düşüyor yavaştan bakalım bekliyoruz sabrederek
Doktorunuza sormanizda fayda var bence sümkürmek zarar verebilirBurnum tıkanıyor serumla temizledikten sonra afedersiniz sümkürmek zarar verir mı. İçini temizlemek İcin
1 ay olunca biraz daha rahatlayacağımı düşünüyorum sizinde acaba bazen burun çatısı ağrıyor mu anlık bi ağrı?Sanirim bi ayimiz var mimiklerimizin oturmasi icin
Aynen agriyo benim de1 ay olunca biraz daha rahatlayacağımı düşünüyorum sizinde acaba bazen burun çatısı ağrıyor mu anlık bi ağrı?
Benim için de tek sıkıntı şuan bu sabır teşekkürlerAynen agriyo benim de
Sumkurmezse buruna sıkılan serumun anlami yok ki. Sıktıgı gibi geri akar. Hatta buruna cekilip sumkurecek.Doktorunuza sormanizda fayda var bence sümkürmek zarar verebilir
Napmamizi tavsiye edersinizGerçekten imreniyorum size ya. Ben diş hekimine kanım ısınmayinca gitmiyorum
Siz nasıl cesaret edip yaptiriyorsunuz hayret ediyorum
Burun ameliyatinin tam oturmasi herseyin duzelmesi 1.5 2 yili buluyo bende olmustum 3.5 yil oldu tam tamina herseyin gecmesi ucunda hissislik vardi 2 yili buldu benim.ama kisiden kisiyede deisiyor.1 yil oldugunda hatiyorumda hala bi garipti gulmem ama merak etme hepsi geciyorMerhabalar ben ameliyatimin 23. Gunumdeyim. Gulusum ne zaman duzelmeye baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?