cnm geçmiş olsun .bence spor yapman için çok erken daha kendini çok fazla yormamya bak bence bide eğilme çok benim doktorum öyle demişti.ne güzel 6 günde morlukların azalmış benim 1 ayda ancak geçti .
en temızınden 2 hafta rahat ıs yapma 3.haftada yapıcaksan cok mınık hareketlerle yormadan kendını ben hala assaga dgru baktgmda burnum sızlıyo dkkat et kndıne amelıyat olmak bısey degl zaten snrası beter kı o sıslıklerı gorceksın sen daha alcı cksın bıneyse dert etme kafana hersey gecıck:)
en temızınden 2 hafta rahat ıs yapma 3.haftada yapıcaksan cok mınık hareketlerle yormadan kendını ben hala assaga dgru baktgmda burnum sızlıyo dkkat et kndıne amelıyat olmak bısey degl zaten snrası beter kı o sıslıklerı gorceksın sen daha alcı cksın bıneyse dert etme kafana hersey gecıck:)
bnde ameliyat olalı 10 gün oldu alçı çıktı bant var şuan ama şiler inmedi.dışarıya bile çıkamıyorum.ne zman geçer ya
kimse alçısı çıkmadan gündelik hayat,spor,temizlik vs.ye girmedi mi yahu?? en azından evini temizlemek zorunda kalan bi ben varım galiba..(
sağolsun periatis arkadaşım çok güzel bir konuya parmak basmış :)) bende ameliyattan 3,4 gün sonra iş yapmaya başlamıştım ama benimkisi biraz mecburiyetten oldu çünkü yeğenlerim gelmişti hem onlara baktım hem temizlik yapılması gerkti onları yaptım çok şükür bir tehlikesi olmadı...ama yine de çok dikkat etmek gerekiyor)))
buarada ben de şeyi soracaktım brn ameliyattan önce evde kendi kendime spor yapıyordum..yani internetten gördüğüm spor hareketlerini,basen eritme hareketlerini yapıyordum..ameliyattan sonra başlayamadım..bugün benim 18.günüm bu hareketlere başlasam bir sakıncası var mı yoksa biraz daha mı beklemeliyim sizce? :81:
önümüzdeki hafta ameliyat olucam ve 6. gün işe gitmek zorundayımmmm yazdıklarınızı okuyorumda
gidemiycekmiyim ben şimdi ağlamak istiyorum :18:
nolur ki tamponlar alındıktan sonra gitsem çok mu vasat bi hal
önümüzdeki hafta ameliyat olucam ve 6. gün işe gitmek zorundayımmmm yazdıklarınızı okuyorumda
gidemiycekmiyim ben şimdi ağlamak istiyorum :18:
nolur ki tamponlar alındıktan sonra gitsem çok mu vasat bi hal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?