Burun estetiği sonrası iyileşme süreci nasıl arkadaşlar?

eliuf7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
15
1
1
23
Çünkü olduktan 4 5 gün sonra sınavlarım başlıyor acaba okula gidebilecek kadar iyileşir miyim..

Keşke sınavdan sonraya alsaydınız ameliyat gününü.Sınavda soruları çözerken öne eğilmeniz gerekecek beş gün çok erken

Daha olmadım 20 mayısta olacağım ve 25 inde sınavlar başlıyor :[
İyileşmeniz çok zor, hemen hayata döndüm diyenlere bakmayın ben başımı eğdiğimde bile kandan kaç peçete bitiriyordum. Tabii bünyeden bünyeye göre değişir 🤷🏻

Keşke sınavdan sonraya alsaydınız ameliyat gününü.Sınavda soruları çözerken öne eğilmeniz gerekecek beş gün çok erken
Haklısınız ama devlet hastanesi olduğu için tarih konusunda pek yapabileceğim bir şey olmuyo çok yoğun çünkü: [

İyileşmeniz çok zor, hemen hayata döndüm diyenlere bakmayın ben başımı eğdiğimde bile kandan kaç peçete bitiriyordum. Tabii bünyeden bünyeye göre değişir 🤷🏻
Doktorumun bi hastası gelmişti.4.günündeydi ve baya iyi durumdaydı onu görünce ben de öyle olurum diye düşünmedim değil🙃

Kötü durumda olmuyorsunuz zaten .Ben öyle hiç ağrı sızı yaşamadım fakat hep ağızdan nefes almak zorunda kalıyorsunuz. Sınav boyunca başınızı eğmekte sıkıntı olacak

Ameliyattan 24 saat sonra ödem baslayip 48 saatte pik yapiyor.Yapılan isleme göre, ten hassasiyetine göre ,doktorun sistemine göre degisir ayrıca.Tamponlardan kurtulmus olabilirsiniz belki o kadar.

Doktorumun bi hastası gelmişti.4.günündeydi ve baya iyi durumdaydı onu görünce ben de öyle olurum diye düşünmedim değil🙃
İnşallah canım. Nefes alıp verirken belki bi rahatsız olabilirsin onun dışında bende bir problem yaşayacağını düşünmüyorum

Back
X