Burun estetigi sonrası kanama

Seymadz1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
20
5
16
27
Merhaba ben bundan 1 ay 20 gün once burun estetigi oldum bugün biraz agladim ve agladiktan hemen sonra burnumda bikac damla kanama oldu cok korktum doktoru aradim bi avuc dolusu kanama olmadigi sürece sikinti olmaz dedi ama yine de korkuyorum siz böyle bisey yasadiniz mi?

Valla bir yakınımda da böyle olmuştu kılcal damar kanaması olur böyle şeyler ameliyattan hemen sonra dedi ama bilemiyorum yine de için rahat etmezse başka bir uzmana da danışmalısın.

Merhaba ben bundan 1 ay 20 gün once burun estetigi oldum bugün biraz agladim ve agladiktan hemen sonra burnumda bikac damla kanama oldu cok korktum doktoru aradim bi avuc dolusu kanama olmadigi sürece sikinti olmaz dedi ama yine de korkuyorum siz böyle bisey yasadiniz mi?
Merhaba benim böyle bı kanamam oldu sonrasında yoğun morluk kaldi amelytin üzerinden 16 ay geçmesine ragmen.kilcal damar çatlamasına bağlıyorum.siz ne durumdasinz

Merhaba benim böyle bı kanamam oldu sonrasında yoğun morluk kaldi amelytin üzerinden 16 ay geçmesine ragmen.kilcal damar çatlamasına bağlıyorum.siz ne durumdasinz
Geçmiş olsun insallah morluklariniz geçer bende morluk falan olmadi ama yarin randevum var orda tekrar sorucam umarim bi sorun cikmaz siz öyle diyince endiselendim

Back
X