Burun estetiği sonrası kanama

MaryStuartcat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
37
9
6
Arkadaşlar merhaba ameliyat sonrası çok kanamam oldu. Alta konulan tampon 10dkda bir değişildi. Doktor normal dedi ama ben çok endişelendim yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
Oo baya ağır geçmiş seninki üstünden çok geçmiş ama geçmiş olsun
Tesekkur ederim. Sonucu cok mutlu ediyor. Ufak tefek agrilar kanamalar üzmesin dusurmesin seni. Sonucundan memnun kalmani diliyorum. Simdiden bile bellidir sekli. Memnun gibisin zaten

Benim babam sadece nefes için olmuştu 3 gün kanaması oldu, ben de aynı dr oldum ben de kanama olmadı

Benim daha çok psikolojik olarak. Eskiyi özlüyorum çook minimal bir değişim olacaktı dr öyle olduğunu iddia ediyor ama ben beğenmiyorum. Eskisini istiyorum bana yakışan oymuş
İki ay daha çok erken ama daha aynada görünüşüne alışmamışsınızdır bile ilerleyen zamanlarda beğenirsiniz bence

İki ay daha çok erken ama daha aynada görünüşüne alışmamışsınızdır bile ilerleyen zamanlarda beğenirsiniz bence
Görünüşe alışamamak değil benimki farklı. Zaten çok istememiştim. Biraz ani oldu. Pişmanım hem de çok pişmanım. Beni çok rahatsız ediyor bu estetikli olma düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…