- 6 Ağustos 2020
- 37
- 9
- 6
- Konu Sahibi MaryStuartcat
-
Kanama normal korkma.Arkadaşlar merhaba ameliyat sonrası çok kanamam var alta konulan tampon 10dkda bir değişiyor. Estetikle birlikte etler küçültülmüş eğrilik düzeltilmiş. Doktor normal diyor ama ben çok endişeliyim yaşayan oldu mu?
Neden koymadılar ki temizlenecek gibi değil sürekli akıyorBen ameliyat oldugumda burun altina tampon baglanmadi. Saatlerce kan temizledi annem.
5 sene oldu bilmiyorum. Annem saatlerce basimdan kalkmamisti hatirliyorum. Kan kustum hatta vajinamdan bile siyah renkli kan gelmişti. Regl degildim. Bi kulaklarimdan kan akmamisNeden koymadılar ki temizlenecek gibi değil sürekli akıyor
Oo baya ağır geçmiş seninki üstünden çok geçmiş ama geçmiş olsun5 sene oldu bilmiyorum. Annem saatlerce basimdan kalkmamisti hatirliyorum. Kan kustum hatta vajinamdan bile siyah renkli kan gelmişti. Regl degildim. Bi kulaklarimdan kan akmamis
Yok değilim internetten araştırdım pek beklendik bir durum değilmiş kanama o yüzden endişelendim ben de, doktor sabaha geçer dedi ama duracak gibi değil bakalımBir de regl gununuzde falansanız kanamalar cok cok normal
Tesekkur ederim. Sonucu cok mutlu ediyor. Ufak tefek agrilar kanamalar üzmesin dusurmesin seni. Sonucundan memnun kalmani diliyorum. Simdiden bile bellidir sekli. Memnun gibisin zatenOo baya ağır geçmiş seninki üstünden çok geçmiş ama geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın evet memnun gibiyim şeklindenTesekkur ederim. Sonucu cok mutlu ediyor. Ufak tefek agrilar kanamalar üzmesin dusurmesin seni. Sonucundan memnun kalmani diliyorum. Simdiden bile bellidir sekli. Memnun gibisin zaten
Benim babam sadece nefes için olmuştu 3 gün kanaması oldu, ben de aynı dr oldum ben de kanama olmadıArkadaşlar merhaba ameliyat sonrası çok kanamam var alta konulan tampon 10dkda bir değişiyor. Estetikle birlikte etler küçültülmüş eğrilik düzeltilmiş. Doktor normal diyor ama ben çok endişeliyim yaşayan oldu mu?
Yapılan işlemlere göre değişiyor demek ki, çok sinir bozucu bir durum ama burnumu yaptırdığıma sevinemedim bileBenim babam sadece nefes için olmuştu 3 gün kanaması oldu, ben de aynı dr oldum ben de kanama olmadı
Benim iki ay olacak çok mutsuzum hala. Hayatımın en yanlış kararıYapılan işlemlere göre değişiyor demek ki, çok sinir bozucu bir durum ama burnumu yaptırdığıma sevinemedim bile
Şeklini mi beğenmediniz?Benim iki ay olacak çok mutsuzum hala. Hayatımın en yanlış kararı
Benim daha çok psikolojik olarak. Eskiyi özlüyorum çook minimal bir değişim olacaktı dr öyle olduğunu iddia ediyor ama ben beğenmiyorum. Eskisini istiyorum bana yakışan oymuşŞeklini mi beğenmediniz?
İki ay daha çok erken ama daha aynada görünüşüne alışmamışsınızdır bile ilerleyen zamanlarda beğenirsiniz benceBenim daha çok psikolojik olarak. Eskiyi özlüyorum çook minimal bir değişim olacaktı dr öyle olduğunu iddia ediyor ama ben beğenmiyorum. Eskisini istiyorum bana yakışan oymuş
Görünüşe alışamamak değil benimki farklı. Zaten çok istememiştim. Biraz ani oldu. Pişmanım hem de çok pişmanım. Beni çok rahatsız ediyor bu estetikli olma düşüncesiİki ay daha çok erken ama daha aynada görünüşüne alışmamışsınızdır bile ilerleyen zamanlarda beğenirsiniz bence
Doğal olmaması beni de mutlu etmiyor ama yeni görünüşünle mutluysan bence hiç önemli değilGörünüşe alışamamak değil benimki farklı. Zaten çok istememiştim. Biraz ani oldu. Pişmanım hem de çok pişmanım. Beni çok rahatsız ediyor bu estetikli olma düşüncesi
Mutlu değilim maalesef eskiyi çok arıyorumDoğal olmaması beni de mutlu etmiyor ama yeni görünüşünle mutluysan bence hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?