- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar para vermişken neden bu haldeyizSarkmaya bir şey diyemem ama benimde burun ucum birazcık eski haline göre aşağıda sanki, doktorlar burnu kaldırır diye biliyorum benimki aşağıda bir de kemer bende de oluştu 8.aydayım geçen gün dolgu yaptırdım kemerden kurtulmak için
Valla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yaniO kadar para vermişken neden bu haldeyizgeçmiş olsun size de
Daha önce kemersizken kemer mi oluştu? Çok geçmiş olsun. Burun ameliyatları sonrası burun ucu hafif düşüyor ve sarkıyor sanırım. Önceki burun çok kötü değilse insan bu ameliyatı olduğuna çok pişman oluyorKızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı![]()
Valla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yani
Evet düz ve güzel burnum vardı sadece burun ucum çok etli diye olmuştum et aynen duruyor sonuç buDaha önce kemersizken kemer mi oluştu? Çok geçmiş olsun. Burun ameliyatları sonrası burun ucu hafif düşüyor ve sarkıyor sanırım. Önceki burun çok kötü değilse insan bu ameliyatı olduğuna çok pişman oluyor
Benim burun kıkırdağım düşmüştü ama çok etli bir burnum vardı aşağı doğruda inince çirkin bi hal aldı yaptırmış bulundum ben de aynı durumdayım sizle düzelir mi bilmiyorumValla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yani
Burun ucu küçüldü mü yani eskiye göre önden nasıl burnunuz?Evet düz ve güzel burnum vardı sadece burun ucum çok etli diye olmuştum et aynen duruyor sonuç bu![]()
Önden burun ucum berbatBenim de kavisli bir burnum var ve sizin ki kadar nerdeyse bir kemerim var. Böyle seyler kamera da cok daha belirgin hale geliyor. Bir doktor demişti. Kamera kusurları 2 tık daha fazla ortaya cıkartıyor diye. Ama gercek hayatta cok dikkatli bakılmadıgı sürece o kemeriniz inanın belli belirsizdir. Ben orasını kafaya takmıyorum artık. Bu arada burun ucunuzda evet biraz deforme var gibi. Bu kadar düşmemesi gerek.önden nasıl burun ucunuz? Ayrıca burun ucu olması gerektiğinden fazla düştüyse burun sırtı kemeriniz cok daha göze carpar. Yani aslın burun sırtında takılacak bir sey yok. Burun ıcunuz biraz daha kalkık olsa o kemer de daha belirsiz olacak.Ama öyle cok da kötü diyebileceğim bir burun değil asla siizn. Benim de mesela burun sırtım hep sorunlu. 3 kez ameliyat oldum hala düzensiz asimetli falan.
Ben de ameyat oldum kemer olusmaması gerek doktorun iyi yapmamıs ödem diye geciştiriyor ben cok arastırmıstım bemce baska bir doktora hemen görün vakit kaybetme daha da cökmedenKızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı![]()
Bana kalırsa sadece burun ucunuza müdahale ettirin. İsterseniz ilk dolguyla deneyin. Çünkü dolguyla da burun ucu kaldırıyorlar bildiğim kadarıyla. Bakarsınız kemer kısmı yine gözünüze cok carpıyorsa isterseniz törpületirsiniz de. Bana göre pek gerek yok orasına dokundurtmaya tabi eğrilik yoksa.Önden burun ucum berbat
Hayır aksine bakın üstteki ameliyat olmadan önceki halim alttaki şu anBurun ucu küçüldü mü yani eskiye göre önden nasıl burnunuz?
Hayır aksine bakın üstteki ameliyat olmadan önceki halim alttaki şu anEki Görüntüle 2675083
İnanmıyorum hiç etli de değilmiş çok güzelmiş nasıl böyle bir burun yapabilmiş yazık. Tekrar geçmiş olsun çok üzüldümHayır aksine bakın üstteki ameliyat olmadan önceki halim alttaki şu anEki Görüntüle 2675083
Merhaba. Kemer olan yerin ben de ödem oldugunu dusunuyorum hemen hemeb ayni zamanda cikmalari da sanki bunu gosteriyor. Masaj onerdiyse yapin. Oyle kolay lak diye düser mi burun ucu 5 ayda. Bilemedim. 1 ay daha zaman tanıyın burnunuza. O zaman 6 aylık bi süre dolmuş olurKızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı![]()
Bu orta kısım nasıl eskisinden daha kalın olabiliyor ? Doktorunuz buna da mı ödem diyorHayır aksine bakın üstteki ameliyat olmadan önceki halim alttaki şu anEki Görüntüle 2675083