Burun estetiği sonrası kemer be burun deliklerinin ortasının sarkması

Tuzsuzayran

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
143
170
23
40
2BD9D6D1-EA70-4E31-AA91-68D5B4132ECC.webp

Kızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı😞

Sarkmaya bir şey diyemem ama benimde burun ucum birazcık eski haline göre aşağıda sanki, doktorlar burnu kaldırır diye biliyorum benimki aşağıda bir de kemer bende de oluştu 8.aydayım geçen gün dolgu yaptırdım kemerden kurtulmak için

Sarkmaya bir şey diyemem ama benimde burun ucum birazcık eski haline göre aşağıda sanki, doktorlar burnu kaldırır diye biliyorum benimki aşağıda bir de kemer bende de oluştu 8.aydayım geçen gün dolgu yaptırdım kemerden kurtulmak için
O kadar para vermişken neden bu haldeyiz😞geçmiş olsun size de

O kadar para vermişken neden bu haldeyiz😞geçmiş olsun size de
Valla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yani

Kızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı😞
Daha önce kemersizken kemer mi oluştu? Çok geçmiş olsun. Burun ameliyatları sonrası burun ucu hafif düşüyor ve sarkıyor sanırım. Önceki burun çok kötü değilse insan bu ameliyatı olduğuna çok pişman oluyor

Valla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yani

Size kesinlikle katılıyorum insan çokk kötü r burnu olmadığı sürece kalkışmamalı bu işe. Sonu pişmanlık oluyor

Daha önce kemersizken kemer mi oluştu? Çok geçmiş olsun. Burun ameliyatları sonrası burun ucu hafif düşüyor ve sarkıyor sanırım. Önceki burun çok kötü değilse insan bu ameliyatı olduğuna çok pişman oluyor
Evet düz ve güzel burnum vardı sadece burun ucum çok etli diye olmuştum et aynen duruyor sonuç bu 😞

Benim burun kıkırdağım düşmüştü ama çok etli bir burnum vardı aşağı doğruda inince çirkin bi hal aldı yaptırmış bulundum ben de aynı durumdayım sizle düzelir mi bilmiyorum 😞

Benim de kavisli bir burnum var ve sizin ki kadar nerdeyse bir kemerim var. Böyle seyler kamera da cok daha belirgin hale geliyor. Bir doktor demişti. Kamera kusurları 2 tık daha fazla ortaya cıkartıyor diye. Ama gercek hayatta cok dikkatli bakılmadıgı sürece o kemeriniz inanın belli belirsizdir. Ben orasını kafaya takmıyorum artık. Bu arada burun ucunuzda evet biraz deforme var gibi. Bu kadar düşmemesi gerek.önden nasıl burun ucunuz? Ayrıca burun ucu olması gerektiğinden fazla düştüyse burun sırtı kemeriniz cok daha göze carpar. Yani aslın burun sırtında takılacak bir sey yok. Burun ıcunuz biraz daha kalkık olsa o kemer de daha belirsiz olacak.Ama öyle cok da kötü diyebileceğim bir burun değil asla siizn. Benim de mesela burun sırtım hep sorunlu. 3 kez ameliyat oldum hala düzensiz asimetli falan.

Benim de kavisli bir burnum var ve sizin ki kadar nerdeyse bir kemerim var. Böyle seyler kamera da cok daha belirgin hale geliyor. Bir doktor demişti. Kamera kusurları 2 tık daha fazla ortaya cıkartıyor diye. Ama gercek hayatta cok dikkatli bakılmadıgı sürece o kemeriniz inanın belli belirsizdir. Ben orasını kafaya takmıyorum artık. Bu arada burun ucunuzda evet biraz deforme var gibi. Bu kadar düşmemesi gerek.önden nasıl burun ucunuz? Ayrıca burun ucu olması gerektiğinden fazla düştüyse burun sırtı kemeriniz cok daha göze carpar. Yani aslın burun sırtında takılacak bir sey yok. Burun ıcunuz biraz daha kalkık olsa o kemer de daha belirsiz olacak.Ama öyle cok da kötü diyebileceğim bir burun değil asla siizn. Benim de mesela burun sırtım hep sorunlu. 3 kez ameliyat oldum hala düzensiz asimetli falan.
Önden burun ucum berbat

Ben de ameyat oldum kemer olusmaması gerek doktorun iyi yapmamıs ödem diye geciştiriyor ben cok arastırmıstım bemce baska bir doktora hemen görün vakit kaybetme daha da cökmeden

Önden burun ucum berbat
Bana kalırsa sadece burun ucunuza müdahale ettirin. İsterseniz ilk dolguyla deneyin. Çünkü dolguyla da burun ucu kaldırıyorlar bildiğim kadarıyla. Bakarsınız kemer kısmı yine gözünüze cok carpıyorsa isterseniz törpületirsiniz de. Bana göre pek gerek yok orasına dokundurtmaya tabi eğrilik yoksa.

Hayır aksine bakın üstteki ameliyat olmadan önceki halim alttaki şu anEki Görüntüle 2675083

Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun benimde farklı sorunum vardı 11. Ayıma girdim biraz azalma mevcut benim dağa farklı burun ucu üstü bombe oldu kendimi üzdüm hırpaladım kesinlikle değmez ! Ya geçecek ya geçemeyecek iki yol var . Diyelim geçmedi dünyanın sonu mu ? Asla düzletilir yeter ki can sağlığın canın sağolsun .. bir haftadır geçemeyen ağrım var vücudumun farklı yerinde doktora gitmeye korkuyorum ya bi şey varsa diye Allah korusun. Gerçekten Allah dermansız dert vermesin bubların hepsi geçecek şeyler üzülme lütfen 💐❣️

Merhaba. Kemer olan yerin ben de ödem oldugunu dusunuyorum hemen hemeb ayni zamanda cikmalari da sanki bunu gosteriyor. Masaj onerdiyse yapin. Oyle kolay lak diye düser mi burun ucu 5 ayda. Bilemedim. 1 ay daha zaman tanıyın burnunuza. O zaman 6 aylık bi süre dolmuş olur👍 ayruca da guzel olmus burnunuz.

Doktorlar kemir ve kıkırdaklarla oynuyorlar, ama burun derisine minimal dokunuşlar yapıyorlar. Deri sonuçta buharlaşmıyor. Hacim kaybeden bir burunda burun ucu, daha doğrusu oradaki deri yerçekiminin de etkisiyle düşüyor. Cildin kalitesi çok önemli bu tür bir durumda. Kesinlikle hallolmayacak bir sorun değil bence. Ama yıpratıcı bir süreç. Burun ameliyatı işine kalkışmak için sağlam bir bütçe yetmiyor, sağlam bir psikoloji de gerekiyor. Ve kesinlikle şans. Geçmiş olsun.

Back
X