Burun estetiği sonrası kemer be burun deliklerinin ortasının sarkması

Doktorlar kemir ve kıkırdaklarla oynuyorlar, ama burun derisine minimal dokunuşlar yapıyorlar. Deri sonuçta buharlaşmıyor. Hacim kaybeden bir burunda burun ucu, daha doğrusu oradaki deri yerçekiminin de etkisiyle düşüyor. Cildin kalitesi çok önemli bu tür bir durumda. Kesinlikle hallolmayacak bir sorun değil bence. Ama yıpratıcı bir süreç. Burun ameliyatı işine kalkışmak için sağlam bir bütçe yetmiyor, sağlam bir psikoloji de gerekiyor. Ve kesinlikle şans. Geçmiş olsun.
Kötü bitmiş boşanma sonrası kendime hediyemdi burun ameliyatı ama sonuç beni daha da mutsuz etti😞umarım çözülür

Merhaba. Kemer olan yerin ben de ödem oldugunu dusunuyorum hemen hemeb ayni zamanda cikmalari da sanki bunu gosteriyor. Masaj onerdiyse yapin. Oyle kolay lak diye düser mi burun ucu 5 ayda. Bilemedim. 1 ay daha zaman tanıyın burnunuza. O zaman 6 aylık bi süre dolmuş olur👍 ayruca da guzel olmus burnunuz.
Teşekkür ederim ilk bandajlar çıktığında ödemli halini bile beğenmiştim ödemler inmek yerine şekil bozukluğu yapar mı bilemedim yarın muayene var bakalım ne diyecek doktor merakla bekliyorum

Kızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı😞
Merhaba. Sanırım dikişiniz atmış olabilir. Aynısı bana da oldu oradaki kıkırdağın dikişimatmış. 15 dk da geri dikti ama hala şiş ve öyle görünüyor benimki de anlamadım

Kızlar 5 ay evvel burun ameliyatı oldum 2. Ayda burnumda kemer oluştu ve 1. Aydan itibaren burun ucum sarkmaya başladı ameliyat olduğum doktor ısrarla ödem diyor başka da cümle kurmuyor ancak ödem azalması gerekirken böyle olabilir mi? Kemer olan yer bildiğiniz kemik ve ameliyat olmadan önceki burun ucum gayet güzel ve düz kemersiz bir burnum vardı olduğuma olacağıma pişmanım benim durumumda olan var mı😞
merhaba çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? hangi dr a olmuştunuz?

Valla işte benim anladığım bu estetik şeyler sandığımız ve reklamı yapıldığı gibi şeyler değil.. herşeyden önce bu bir ameliyat ve derinin kemiklerin buna nasıl tepki verebileceğini bilmiyoruz.. gargamel gibi burnu olmayanların (hayattan sırf burun yüzünden çok geri kalanların) dışında kimse yaptırmamalı derim.. bir de herkesin estetik kaygısı farklı , kimi takmıyor bile çıkıntıları falan , kimisi ise her ayrıntıyı doktora şikayet ediyor.. garip bir psikoloji, artık o hayata küsmüşlükten kurtulmak istiyorum bende , 8ayımı çaldı bu burun düşünceleri.. belki 3yıl sonra tam oturduğunda ve deri esnediğinde beğeneceğim (inşallah) sonuçta hiç alışık değiliz böyle hareketsiz ve ödemli bir burna .. inşallah yani
Bunları okudukça vazgeçiyorum ve dolgu yaptır geç diyorum kemerli bir burnum var ama bence ucu falan düzgün bunun için bunca acı değer mi sonrasında bunları yaşamak var 4 yaşında bir çocukla değer mi bende çok kararsızım :( hiçbir zaman eski burun sağlığı gibi olmayacak sonuçta

Yüzde yüz mutlu olan çok az kişi var bence onlarda genelde burunları zaten düzgün olan derisi ince olan falan insanlar.çevremde çok ameliyat olan var illaki ufak tefek kusurlar oluyor.bende revizyon oldum mesela mükemmel mi değil ama düzgün burun.

Yüzde yüz mutlu olan çok az kişi var bence onlarda genelde burunları zaten düzgün olan derisi ince olan falan insanlar.çevremde çok ameliyat olan var illaki ufak tefek kusurlar oluyor.bende revizyon oldum mesela mükemmel mi değil ama düzgün burun.
Sizinde aynı sorun mu olmuştu o yüzden mi revizyon oldunuz ?

Nerde oldunuz revizyon ameliyatınızı?

Back
X