BURUN ESTETIGI SONRASI KEMER

Dilek5628

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
26
6
6
30
arkdaslar 8 gün önce nazal septum deviasyonu ameliyatı oldum kapalı ameliyatti doktor ayni zamanda burnumdaki kemeri düzeltecekti. Dun alcim çıktığında şok yaşadım burnumda kemer vardı doktor sislik ten olduğunu söyledi ama inanasım gelmiyor çünkü sis olsa bütün bir şekilde şişmiş olurdu neden kemer halinde olsun. Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim moralim hep bozuk. Buda önceki sonraki hali http://hizliresimyukle.com/image/MFOu.

Son düzenleme:
Fotoğrafı göremedim ama olsun. Sonucu değerlendirmek için daha çok erken kimsenin burnu 8 günde oturmuyor. Doktorun dediği gibi şişlikler eşit dağılmıyor o yüzden ilk zamanlarda üst ya da burun ucu tuhaf durur ama haftalar, aylar geçtikçe güzelleşir.

Aynen foto gözükmüyor ama daha çok erken.en az 1 ay beklemelsin hatta daha da fazla.en iyi sonuç için en az 6 ay

Evet haklısınız doktorunuz nerdeyse hiç birley yapnamış.ucuyla bile oynamamış.kemeri çok az almış okadar.

Hiç morlugum şişliğim olmadi şaşırıp neden olmadığını anlamıyordum çünkü tenim cok hassas kesinlikle kandırdı

Canım bu şişlikten olamaz
Resmen törpülenmemiş! Ameliyat öncesi söylediğin halde nasıl yapmaz ya

Inanin moralim çok bozuk tek istedigim kemerin törpülenmesidiydi önden gayet düzgündü burnum bunu bile yapamamış! Ikincı bir ameliyati kaldıramam bir daha. Bu lokal anestezi ile halledilebilirmi acaba

Sadece törpüleme olacaksa halledilebilir ama doktor ve hastanın konforu için lokal önerilmiyor.dayanmak zor.kolun bacağın olsa neyse tam yüzünde...o sesleri duyacaksın göreceksin vs...inan genel anestezi çok daha konforlu...ayrıca burnun ucunun da düzeltilmesi gerekiyor çoğu zaman.sadece kemeri alınca eğreti durabiliyor burun...en azından eskisinden kötü değil canım ne denir ki? Ne kadar ödedin ve doktorun kimdi?

dokununca eliniz direk kemiğemi geliyor..yoksa inanın ödem ilk zamanlar o kadar bile oluyor...1 ay sonra düzelir belki

Malesef kemik geliyor . Hem şişlik ve morluk hiç olmadı bende bu kadar fazla ödem de olamaz gibime geliyor

CAnim resmini goremedim ama ameliyat sonrasi mutsuz oldugun icin uzuldum gercekten. o kadar cefa cekip maddi manevi sikintilar da cabasi olunca insan gercekten uzuluyor. keske doktorunu iyi arastirsaydin

O şişlik bence ödemden benimde 22 gun oldu ve kemer duruyor gibi orası sis hala. Doktorunla tekrar konus bence yapmadığı seye neden yaptım desin ki.hem burun ameliyatının en önemli kısmı kemer orayı yok etmedikten sonra ameliyat yapmak saçma.
8 gun diyorsun benim 22 gun ve kapalı ameliyat her gun değişiyor bende hala birin deliklerim nasıl eşitlenir diye merak ediyorum ama doktor eşitlenecek Dedi güveniyorum.
Moral bozmak icin cok erken

62 gün oldu hala aynı malesef değişen bir şey olmadı hala erken diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor artik

CAnim resmini goremedim ama ameliyat sonrasi mutsuz oldugun icin uzuldum gercekten. o kadar cefa cekip maddi manevi sikintilar da cabasi olunca insan gercekten uzuluyor. keske doktorunu iyi arastirsaydin
Burnum çok zor bir burun olmadığı icin araştırma ihtiyacı duymadım pek tek yapacağı kemer torpulemekti bunu zaten kbbciler bile yapiyor estetik cerrah neden yapamasın diye düşündüm sanki burnumu hiç açmayıp pansuman yapıp öylesine çıkarmış gibi oldu aynı burnum

Benim de 16. Günüm benim de sargim ciktiktan sonra eskiye göre düzeldiğini fakat kemer oldugunu gördüm masaj yapmami önerdi doktorum ödem ve sislkmis zamanla kaybı kurmuş baktim herkes yasiyo normal sanırım diye dusnuyorum cunki ck yeni iyi düşünmeliyiz. Geçmiş olsn

burnunuz ne durumda acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…