arkdaslar 8 gün önce nazal septum deviasyonu ameliyatı oldum kapalı ameliyatti doktor ayni zamanda burnumdaki kemeri düzeltecekti. Dun alcim çıktığında şok yaşadım burnumda kemer vardı doktor sislik ten olduğunu söyledi ama inanasım gelmiyor çünkü sis olsa bütün bir şekilde şişmiş olurdu neden kemer halinde olsun. Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim moralim hep bozuk. Buda önceki sonraki hali http://hizliresimyukle.com/image/MFOu.
62 gün oldu hala aynı malesef değişen bir şey olmadı hala erken diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor artikO şişlik bence ödemden benimde 22 gun oldu ve kemer duruyor gibi orası sis hala. Doktorunla tekrar konus bence yapmadığı seye neden yaptım desin ki.hem burun ameliyatının en önemli kısmı kemer orayı yok etmedikten sonra ameliyat yapmak saçma.
8 gun diyorsun benim 22 gun ve kapalı ameliyat her gun değişiyor bende hala birin deliklerim nasıl eşitlenir diye merak ediyorum ama doktor eşitlenecek Dedi güveniyorum.
Moral bozmak icin cok erken
Burnum çok zor bir burun olmadığı icin araştırma ihtiyacı duymadım pek tek yapacağı kemer torpulemekti bunu zaten kbbciler bile yapiyor estetik cerrah neden yapamasın diye düşündüm sanki burnumu hiç açmayıp pansuman yapıp öylesine çıkarmış gibi oldu aynı burnumCAnim resmini goremedim ama ameliyat sonrasi mutsuz oldugun icin uzuldum gercekten. o kadar cefa cekip maddi manevi sikintilar da cabasi olunca insan gercekten uzuluyor. keske doktorunu iyi arastirsaydin
Peki doktorunla konuşmadın mi bunu62 gün oldu hala aynı malesef değişen bir şey olmadı hala erken diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor artik
Kemiği dümdüz olduğunu torpuledigini orda ödem olduğunu ödemin de kas birikmesi yada deri kalıntısı olduğunu söylüyor gececegini söylüyorPeki doktorunla konuşmadın mi bunu
burnunuz ne durumda acaba ?arkdaslar 8 gün önce nazal septum deviasyonu ameliyatı oldum kapalı ameliyatti doktor ayni zamanda burnumdaki kemeri düzeltecekti. Dun alcim çıktığında şok yaşadım burnumda kemer vardı doktor sislik ten olduğunu söyledi ama inanasım gelmiyor çünkü sis olsa bütün bir şekilde şişmiş olurdu neden kemer halinde olsun. Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim moralim hep bozuk. Buda önceki sonraki hali http://hizliresimyukle.com/image/MFOu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?