Burun estetiği sonrası kemik çıkıntısı için törpüleme olacağım, bunu yaptıran var mı?

kizlar lütfen cevap verin. yarin ameliyata girecegim.
Bende de aynı sorun var , nasıl sonuçlandı acaba törpüleme işleminiz? Bir de kaç ay olmuştu da tekrar törpüleme yaptı. Ben belki ödemdir diye yapmıyorum şimdilik

Ben iki kez bu cikinti yuzunden torpuleme yaptirdim. Oyle kolay olmuyor. Ikinci torpulemem den snr tekrar cikinti belirdi
Merhaba benimde estetikten sonra burun kemiğimde bir çıkıntı oluştu ödem mi yoksa kemik mi nasıl anlarız acaba ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olucak

Ben iki kez bu cikinti yuzunden torpuleme yaptirdim. Oyle kolay olmuyor. Ikinci torpulemem den snr tekrar cikinti belirdi
Merhaba bende yeni geldim araniza ameliyatimin uzeriden 18 gun gecti 10.gunde cikinti olustu masaj yapiyorum ama gezme mi diyorsun sence

Merhaba Mirzoey size özelden yazdım bakabilirseniz çok sevinirim

Mirzoey ben de sana burnumu atayım sence bende de mi açık çatı var? Ve sence burnumda yeterli yükseklik var mı? Doktor ters v deformitesi ve retracted columella dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…