Rehberlik89; bu ameliyatı ben de geçirdim. Seni anlamaya çalışıyorum ama maalesef kendine işkence etmeni aklım almıyor. Benim burnum problemliydi problemli kaldı. Sonuçta düşünüyorum sizlerden çok daha fazla travma yaşamam gerekir. Mutsuzluğum bir tek aman tekrar bu çileyi çekeceğim boyutunda kalıyor. Ne parlaması ne de birşey. Şimdi merak ediyorum; cildin pürüzsüz müydü? Bir tek bu problemin mi var cildinde. Benimkini sorarsan evet benim cildim çok iyidir, sadece burnum parlıyor ama kimse de ters bir düşünce yaratmadı bu. Çünkü zaten T bölgesi kolay yağlanır. Cildi çok yağlı der geçer herkes. Ha eğer cildin zaten problemliyse neden burnunun parlamasına takıyorsun.
Rumuzundan utan vallahi:) Anladığım rehberlik öğretmenisin, sen böyle yaparsan ölelim biz.
Hayalsu; ilk başta yadırgaman normal tamam ama bu değişimin pozitif olmuş olma ihtimalini hiç düşünmüyor musun? Kuvvetle muhtemel bozuk bir burnun vardı, büyükçe. Şimdiyse daha düzgün. Dolayısıyla yüzündeki sert ifade de değişmiştir. Ki bundan güzel ne olabilir?
Arkadaşlar sizler kendinizi çok inceliyorsunuz, kimse size bu kadar dikkatli bakmıyor!!!! Sokaktaki insanlar da her size baktığında burnunuza bakmıyor, SİZE bakıyorlar! Arkadaşlarınız da sizler sorunlarınızı onlara açıkladıkça, evet sorunlarınıza odaklanıyorlar ister istemez. Yakınlarınızla memnuniyetsizliklerinizi fazla paylaşmayın, faydasını göreceksiniz. Bir takım problemleriniz olabilir burnunuza ait, eğer ciddi problemlerse geçici olduğuna kendinizi inandırın. Ha yok orası azıcık şöyle olsaydı şurası azıcık böyle olsaydı diye beyninizi kemiriyorsa düşünceler; o zaman da size söyleyebileceğim tek bir şey var : eğer orası öyle olsaydı emin olun şurası şöyle olmazdı. Yani başka sorunlar olurdu.
Kimse zannettiğiniz kadar şanslı değil, çok küçük bir azınlık var bu ameliyatı geçirmiş ve bir kerede istediğine kavuşmuş. Ki onlara da sorsak eminim bir şeyler söylerler. Bakmayın %10 revizyon risk tırıvırılarına, revizyonu talep etmeyenler ne olacak? Sayılmıyor mu?
Sevgiler, eziyet etmeyin kendinize ne olur!!