Burun estetiği sonrası kızarma

Pearlyy96

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
54
4
16
27
Merhaba. 6 ay once burun estetiği oldum. Soğuk ve ruzgarli havalarda burnum kıpkirmızı oluyor. Önceden böyle olmazdı. Doktorum ameliyat sonrasi olabiliyor daha sonra geciyor dedi ama süpheliyim. Daha once bu durumu yasayan varsa yardimci olursa sevinirim.

Tek derdin bu olsun.Normal bir durum benim ameliyattan öncede kızarıyordu 8 ayı geçti helen kızarıyor.Bir yıldan sonra giderek azalır

Benim üçüncü ayım bende de oluyor özellikle yüzümü soguk suyla yıkadıgım zaman ve makyajımı sildikten sonra

Onlar bende de oluyor evet. Ama dışarı çiktıgimda kötü etkiliyor beni çünkü havalar malum soğuk hep rüzgar var ve rüzgar degdiginde baya kırmızı oluyor.Birkaç doktora danıştım çoğunluğu 1 sene icinde gececegini su anda hala hassas oldugunu söyledi. Birkac kilcal damarim da gözüktüğü ıcin suphelendim acaba damarlarim zarar mi gordü diye. Umarim gecer bir an önce

Herkesin iyilesme sürecinde farklı farklı seyleri oluyor benim cok kız arkadasım oldu ameliyaf hepsinin şikayetleri farklıydı zamanla her sey oturacaktır yerine merak etme normal seyler :)

Back
X