Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın arkadaşlarım bulusmak istedi ben de kıramadim bildiginiz üzere de maske takılması zorunlu. Maske taksam burnuma zarar verir mi? Denedim burun ucum bayaa geriliyor bilenler yazabilir mi?
Kendiniz dikin maskeyi. Burun bölgesine gelecek kısım bombeli olsun. Ben ameliyattan sonra şişlikleri saklamak için böyle bir maske dikip bununla gezmeyi düşünüyorum kimse de ayy burnuna ne olmuş demez. Rahat rahat o süreci atlarım
Kendiniz dikin maskeyi. Burun bölgesine gelecek kısım bombeli olsun. Ben ameliyattan sonra şişlikleri saklamak için böyle bir maske dikip bununla gezmeyi düşünüyorum kimse de ayy burnuna ne olmuş demez. Rahat rahat o süreci atlarım
Kızlar yarın arkadaşlarım bulusmak istedi ben de kıramadim bildiginiz üzere de maske takılması zorunlu. Maske taksam burnuma zarar verir mi? Denedim burun ucum bayaa geriliyor bilenler yazabilir mi?
Ben maskeyi çıkardıktan sonra kıpkırmızı oluyor burnumun ucu acaba zararı olur mu diye korkmuyorum değil ama maske yukarı doğru çekiyor ya burnu, masajda da aynı şekilde burun ucuna yukarı doğru uygulanıyor belki de faydası vardır diye kendimi teselli etmeye çalısıyorum
Benim 1,5 sene oldu ama hala burun üstüne bir şey koyamıyorum. Sanki burun ucum aşağı doğru düşüyor gibi hissediyorum birde ucunda hala ödem var maske tüy gibi de olsa ağırlık yapıyor oda baş ağrısı yapıyor bende.Eczanelerde telli maskeler var onlardan kullanmaya başladım. Çok rahatlar. İstediğin açıda ayarlayabiliyorsun. Burna hiç değmiyor bile ayarlarsan. Telli maske alabilirsin sana çok faydası olacağına inanıyorum.