Burun Estetiği Sonrası Nefes Problemi Normal mi?

braces0054

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
232
30
98
32
Estetik olalı 5 gün oldu o günden beri sıfır nefes alıyorum başta tamponlar vardı onlar yüzünden alamıyorum sanıyordum ama şuan gene alamıyorum burnumdan sürekli sümük gibi şeyler akıyor. Burnumun üstünde alçı gibi bir şey var ondan mı alamıyorum normal mi bu? Psikolojim bozulmak üzere çünkü ağızdan nefes almaya gerçekten hiç alışkın değildim bu problemle ömür boyu uğraşanlara Allah kolaylık versin.

Acele etmeyin aylarca bile sürebiliyor burnun eski formunu alması, kişiden kişiye değişiyor umarım sizinki çabuk olur

Acele etmeyin aylarca bile sürebiliyor burnun eski formunu alması, kişiden kişiye değişiyor umarım sizinki çabuk olur
burun estetiğinin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmüyordum her yerde kolay deniyordu aslında olması zor değil ama olduktan sonra işkencesi çok zorluyor. Bide şuan alçıda bir şey yaparsam şekli bozulur mu korkusu var gerçi şeklini de instagrama atmış ameliyattan sonra pek beğenmedim nasıl olacak bilmiyorum. Revizyon ameliyatı da ilk ameliyat kadar zor oluyor mu sonrası için?

Burnunuz fazla şiştiyse alçının sıkıştırmasıyla oluyor o nefes problemi. Çünkü uzun bir süre içinde kurumuş kan ve sümük olucak. Okyanus suyu çok rahatlatıyor ama. Doktorunuz size tavsiye etmedi mi?

Son düzenleme:
burun estetiğinin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmüyordum her yerde kolay deniyordu aslında olması zor değil ama olduktan sonra işkencesi çok zorluyor. Bide şuan alçıda bir şey yaparsam şekli bozulur mu korkusu var gerçi şeklini de instagrama atmış ameliyattan sonra pek beğenmedim nasıl olacak bilmiyorum. Revizyon ameliyatı da ilk ameliyat kadar zor oluyor mu sonrası için?
alçıdan çıkınca da o korku bi süre devam ediyor malesef zaten ameliyat zor değil sonrası iyileşme dönemi zor bi defa böyle dedim ya birçok kişi karşı çıkmıştı ama bence de kolay bi süreç değil açıkçası nefese gelince dediğim gibi bazen kabuklanma şişlik vs devam ediyor düzelmesi aylar alıyor ama sonuç olarak düzeliyor genelde eğer bi sorun yoksa ki yoktur iyi düşünelim sizin de düzelir ama sabır lazım

Merhaba..ayni gun olmusuz sanirim.. bende cuma aksami oldum..c.tesi tamponlarim alinacak cok zor ve rezil bir surec Allah yardimcimiz olsun boyle olacagini bilseydim 1000 kere dusunurdum resminiz varsa ozelden atarmisiniz

Estetik olalı 5 gün oldu o günden beri sıfır nefes alıyorum başta tamponlar vardı onlar yüzünden alamıyorum sanıyordum ama şuan gene alamıyorum burnumdan sürekli sümük gibi şeyler akıyor. Burnumun üstünde alçı gibi bir şey var ondan mı alamıyorum normal mi bu? Psikolojim bozulmak üzere çünkü ağızdan nefes almaya gerçekten hiç alışkın değildim bu problemle ömür boyu uğraşanlara Allah kolaylık versin.
cok normal benim 40. gunum daha 10 gundur rahat nefes aliyrm ve burnuma gelen garip koku yeni gecti.kesinlikle ameliyatta birsey yokmus onemli olan sonrasiymis dedim hep.35 gunden sonra cok iyi oldum hem nefes hem goruntu acisindan.buyuk sabir gerekiyr

Back
X