Burun estetiği sonrası normal bir şekilde esnemek, mimikler vb.

Sevgi113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
22
4
1
36
Merhabalar 8.5 ay oldu ameliyat olalı ancak ben bu konuda çok endişeleniyorum.Teknik olarak falanda bir bilgim var ama takıntı gibi brşey oldu bu bende.Bugün esnerken gereğinden fazla gerdim/kaldırdım herhalde burnumda bir gerilme ağrıya yakın birşey oldu anlık olarak.Ne zaman istediğimiz gibi bu burnu hareket ettireceğiz ya? Bu durum ödem kaynaklı mı sizce? (Burnum kalın derili) Veya kıkırdaklarda herhangi bir sorun olurmu bu saatten sonra?

Sanmıyorum benim 2.5 hafta oldu ben esniyorum baya sorun olmuyor.. biraz psikolojik olabilir sanırım çünkü aylardır koruyorsunuz sizin şuan sadece mühim darbelerden korumanız lazım :) diğer mimiklerinizde sıkıntı oluyor mu

Ya ben de bu soruyu soracaktım benimki daha yeni gerçi 5. Gün ama üst dudağım hiç oynamıyor zor konuşuyorum. Notmal bi şekilde ne zaman gülüp mmik yapabilecez?

Ben hergün 10 defa hapşırıyoru çünkü alerjim var daha 2ay olmadı korkuyorum bende doktorum hiçbirşey olmaz dedi

bugün aynısı bendede oldu . Esnedim 1 ay oldu ama bir sızlama oldu burnumda dedim tam gecti gibi hissediyordumç

Back
X