Burun estetiği sonrası, ödem için nasıl masaj yaptınız?

vesper

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
112
9
296
Selam arkadaşlar, bugün ameliyatımın 15. günü.

Üst dudağım kısmen çözüldü, dişlerimin yarısını artık görebiliyorum. Ama burnum hala yamuk, bana masaj falan da vermediler, fazlaca ödem olduğunu fark ediyorum. Siz burnunuzun ödemli ucuna dokunuyor musunuz, herhangi bir işlem yapıyor musunuz?

Bir de bu yamukluk ne zaman geçer acaba :/

Aynı durumdayım bugün alındı bandajlar masaj falan verilmedi ne zaman başlıyo masaj benimkide sağa doğru yamuk biraz resim varmı

Selam arkadaşlar, bugün ameliyatımın 15. günü.

Üst dudağım kısmen çözüldü, dişlerimin yarısını artık görebiliyorum. Ama burnum hala yamuk, bana masaj falan da vermediler, fazlaca ödem olduğunu fark ediyorum. Siz burnunuzun ödemli ucuna dokunuyor musunuz, herhangi bir işlem yapıyor musunuz?

Bir de bu yamukluk ne zaman geçer acaba :/
kime ameliyat oldunuz acaba?

Aynı durumdayım bugün alındı bandajlar masaj falan verilmedi ne zaman başlıyo masaj benimkide sağa doğru yamuk biraz resim varmı

G5QXzy.jpg

Bu şekilde, acaba sadece şişlik midir bilmiyorum sağ uç hala çok şiş, top var çünkü :/

60 gun oldu benim yamuk ve kemer var :(

Eklentiler

• 20151001_002934-1.webp
    20151001_002934-1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 3.178
75. Gunum hala odemim cok ama alimaya basladim galiba

Eklentiler

• 2015-10-12-13-41-45-626-1.webp
    2015-10-12-13-41-45-626-1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 1.501
60 gun oldu benim yamuk ve kemer var :KK43:
merhaba,doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu, şişlik hala var çok belli, ama burun sırtındaki çıkıklık 60 günde inmesi gerekmez miydi :( benim dr. burun 2 aydan sonra şişlik inmeye devam etse de şekil olarak pek değişmez demişti . üzmek istemem sizi. ama erken müdahale iyidir durumunuz tazeyken dr. ile görüşün derim...

merhaba,doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu, şişlik hala var çok belli, ama burun sırtındaki çıkıklık 60 günde inmesi gerekmez miydi :KK43: benim dr. burun 2 aydan sonra şişlik inmeye devam etse de şekil olarak pek değişmez demişti . üzmek istemem sizi. ama erken müdahale iyidir durumunuz tazeyken dr. ile görüşün derim...
Gorustum dr ilk iki kontrolde kabul etmedi sekildeki sıkıntiyi ancak son kontrolde belki revizyon gerekebilir dedi ama ben ayni seyleri birdaha yasamak istemiyorum

Gorustum dr ilk iki kontrolde kabul etmedi sekildeki sıkıntiyi ancak son kontrolde belki revizyon gerekebilir dedi ama ben ayni seyleri birdaha yasamak istemiyorum
haklısınız ameliyat değil de sonrası süreç bekleme süreci sıkıntılı. bi de revizyon riski.. şimdi gördüm önden olan fotoğrafta hiçbir çıkıntı görünmüyor, ve gayet zarif. :nazar:geçmişolsun.

haklısınız ameliyat değil de sonrası süreç bekleme süreci sıkıntılı. bi de revizyon riski.. şimdi gördüm önden olan fotoğrafta hiçbir çıkıntı görünmüyor, ve gayet zarif. :nazar:geçmişolsun.
Tesekkur ederim bu acidan fena gorunmuyor ama her iki yandan bakilinca bir onceki fotodaki gibi belirgin egrilik var

Back
X