Burun estetiği sonrası ödem söktürücü yöntemler nelerdir?

BlackGrapeNl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
3
0
1
Dikişlerimi dün aldırdım.
Malum burun bölgesi ödem dolu.
estetik olmuş arkadaşlar ödemlerinden nasıl kurtuldu nelere dikkat etti, ödem söktürücü bi karışımı uygulayıp faydasını görmüş kişilerden yardım bekliyorum :)

Yesil cay gercekten cok iyi geliyor ve bilimum bitki caylari diyebilirim en azindan ben de ise yaradigini hissettim.
Tuzdan da uzak durmali tabii. Bir de bence yuruyus ile destekleyebilirsiniz Ben oyle yaptim ve psikolojik olarak da iyi hissettirdi bana kendimi. Tekrar geçmiş olsun.

Ben normal çay içerek ödemlerimi attım. Kupa kupa çay içiyorum idrara çok çıkmamı sağlıyor. Genelde doktorlar yeşil çay öneriyorlar ama bana normal çay da çok iyi geliyor.

En başlarda ödem söktürücü tavsiye edilmiyor ben bir doktoru dinlemiştim bol su tavsiye ediyor ve ilk dönemde ödem söktürücü tavsiye etmiyordu ben de maydonoza başlamıştım ve onu duyunca bıraktım bir ay sonra başladım

En başlarda ödem söktürücü tavsiye edilmiyor ben bir doktoru dinlemiştim bol su tavsiye ediyor ve ilk dönemde ödem söktürücü tavsiye etmiyordu ben de maydonoza başlamıştım ve onu duyunca bıraktım bir ay sonra başladım

neden tavsiye edilmiyor acaba ben de maydonoz suyu içiyordum

neden tavsiye edilmiyor acaba ben de maydonoz suyu içiyordum
İnanın bilmiyorum oyle dinlemiştim ve ben de bırakmıştım bu yüzden araştırın isterseniz sonradan aynı bilgiyi bi yerden tekrar okudum mesela buz da koyuyordum ama ilk haftadan sonra buz koymak da tavsiye edilmiyor ödem yapıyormuş bi zaman sonra belki netten araştırırsanız daha dogru olur ben oyle okudum.

Back
X