• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası ödem

zehrameva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
6
2
1
27
Arkadaşlar 20 gün önce burun ameliyatı oldum ama burun sırtımda yumuşak ve geçeceğini umut ettiğim bir ödem var yinede içimde bir sıkıntı var bu şekilde ödemi olupta kalan varmı.
Burnumun eski halini ameliyat masasındaki halini ve ödemli halini paylaşıyorum
Bu arada kalın ciltliyim

Eklentiler

• IMG_20250520_004036.webp
    IMG_20250520_004036.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250520_004015.webp
    IMG_20250520_004015.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250520_003931.webp
    IMG_20250520_003931.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
ödem geçiyor benim daha bile fazlaydı şimdi sanki kemikle deri arasında et kalmadı desem yeri😂😂 bu arada doktorunuz yapmış👌🏼

20 gün çok erken. Baya bir değişecek burnunuz. Ödemleri inip zarifleşecek. İnce deriliyseniz bu süre 6 ayı bulur en az. Kalın deri 1-2 sene sürüyor.

İçimi rahatlattiniz Allah razı olsun 🌺
ödemsiz hali ödem inince olacak halidir. yalnız benim tavsiyem iyileşme sürecinde burnunuzu olası herhangi bir darbeden koruyun mutlaka çünkü kemik şuanda adeta hamur gibi ne yapsanız o şekli alır. benim arkadaşımın annesi güya geçmiş olsuna gelip üstüme atlamıştı burnuma çarpmıştı. estetik olarak bi sıkıntı olmadı çok şükür ama kemik içine göçtü elleyince anlıyorum. en hassas dönem ben bakamadım siz iyi bakın aman diyorum:)

ödemsiz hali ödem inince olacak halidir. yalnız benim tavsiyem iyileşme sürecinde burnunuzu olası herhangi bir darbeden koruyun mutlaka çünkü kemik şuanda adeta hamur gibi ne yapsanız o şekli alır. benim arkadaşımın annesi güya geçmiş olsuna gelip üstüme atlamıştı burnuma çarpmıştı. estetik olarak bi sıkıntı olmadı çok şükür ama kemik içine göçtü elleyince anlıyorum. en hassas dönem ben bakamadım siz iyi bakın aman diyorum:)
Ailemin evinde kalıyorum bu süreçte çocuğumada iyi bakıyorlar benden çok önemsiyorlar burnumu o yüzden işim daha kolay dikkat ediyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler 🌺

Ben de aynı durumdayım, doktor gelecek demişti. Herkes geçer diyor o yüzden rahatım.

20 gün çok çok erken burnun tamamen oturması 1 yıl sürüyor , ödemler 4-5 ayda hafifler korkmayın , ben uzun süre şiş burunla gezdim ama düzeldi 😅

Tampon çıktıktan sonra dr bant taktı yani daha belli olmuyor. Ameliyat zamanı fotoğraflarını yok, devlette yaptırdım
Anladım hayırlısı olsun devletten pek memnun olan görmedim ama değişir tabiki doktora göre inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

Anladım hayırlısı olsun devletten pek memnun olan görmedim ama değişir tabiki doktora göre inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Şimdilik memnunum, zaten görselliğe çok takılmıyorum solunum sorunum rahatsız ediyordu. İnşallah )

Back
X