Merhaba hanimlar.. yaklaşık üç ay önce revizyon oldum. Sonuç başarılıydı diye düşünüyorum doktorumu hem kişilik olarak hemde yaptığı beceriden dolayı çok taktir ediyorum fakat bir sorunum var. İki estetik oncesi kemerim yoktu. Birinci ameliyatimin sonucunda da oluşmadı sadece burun ucum aşırı düştüğünden dolayı revizyon oldum. Ameliayt esnasında çekilen fotoğraf da sonra alçı çıkınca ne tumseklik vardı ne burun kökünde bir çıkıntı memnundum çok kibardi. Neyse bandajlandiktan sonra normal gidasat olsa gerek sisti. Şuan ara ara elime sert kemik geliyor. Masaj yapınca oldukça kibar oluyor sırtı iniyor sonra çıkıntı tekrar oluşuyor. . Dpktorumu çok skmak skmak istemiyorum bunu ama bizzat yasayanlqrdan bilgi edinmek istiyorum ve sizden ricam bu durumda olup bunları yaşayıp düzelen oldu mu. Geçici birşey mi bu.. şimdiden teşekkür ederim. Değerli bilgileriniz için.
Bende öyle teselli buluyoeum öyle absürt bir kemer değil ama parça parça üzerine bastırınca hafif inen sanki elimin altında dolanan parça parça kemikcikler gibi :))
Bende öyle teselli buluyoeum öyle absürt bir kemer değil ama parça parça üzerine bastırınca hafif inen sanki elimin altında dolanan parça parça kemikcikler gibi :))
Yükseltme olduysa eklenmiştir yada kemer alındıysa biraz da doktorun kıkırdağı şekillendirmesiyle alakalı .. bunlar benim araştırmam yine de yanlış bilgi olmasın :))