Burun estetiği sonrası önden yamukluk

Elsiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
4
0
1
26
Merhaba. Ben burun estetiği olalı 23 gün oldu ve zamanla şişlikler azaldikca burnumun sağ tarafında girinti ve çıkıntı ortaya çıkmaya başladı. Bu durum geçecek diye kendimi telkin ermeye çalışıyordum ama artık dayanamaz oldum. Her geçen gün daha çok korkmaya başladım. Daha da belirgin olmaya başladı sanki. Sagdaki yamukluk burnumu tamamen yamuk gösteriyor. Aslında sol taraf düz ve olması gerektiği gibi sanki. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu. Bu durum düzeldi mi. Çok bunaldım artık. Artık aynaya bakmaya korkuyorum. Çok moralim bozuldu.

Eklentiler

• 20200315_131411.webp
    20200315_131411.webp
    6 KB · Görüntüleme: 881
Be
Merhaba. Ben burun estetiği olalı 23 gün oldu ve zamanla şişlikler azaldikca burnumun sağ tarafında girinti ve çıkıntı ortaya çıkmaya başladı. Bu durum geçecek diye kendimi telkin ermeye çalışıyordum ama artık dayanamaz oldum. Her geçen gün daha çok korkmaya başladım. Daha da belirgin olmaya başladı sanki. Sagdaki yamukluk burnumu tamamen yamuk gösteriyor. Aslında sol taraf düz ve olması gerektiği gibi sanki. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu. Bu durum düzeldi mi. Çok bunaldım artık. Artık aynaya bakmaya korkuyorum. Çok moralim bozuldu.
Bende yaşadım aynı şeyi burnum yamuldu ama ödemler indikçe daha iyi oldu hala biraz yamuk bide ameliyattan önce yamuksa malesef oraya yamuluyor🙄

Nereye yaptırdınız acaba? Bende de eğrilik var mayısta olacağım estetiği. Korktum şimdi.

:kk77:
Be

Bende yaşadım aynı şeyi burnum yamuldu ama ödemler indikçe daha iyi oldu hala biraz yamuk bide ameliyattan önce yamuksa malesef oraya yamuluyor🙄
Evet onceden de vardi hafif sekilde. Çok üzdü bu durum beni. Bazen şişlikler daha da azalıyor gibi geliyor. O zaman daha da belirgin oluyor sanki korkuyorum. Sürekli düzelecek mi diye kontrol ediyorum. Çok can sıkıcı bir süreç. Umarım benimki de azalır

Nereye yaptırdınız acaba? Bende de eğrilik var mayısta olacağım estetiği. Korktum doktoru
Nereye yaptırdınız acaba? Bende de eğrilik var mayısta olacağım estetiği. Korktum şimdi.
Aslında doktorumun adını çok duydum. Cevremde de örnekleri var. Hepsinin burnu da çok güzel olmuş. Tek sorun bende var ki bu durum daha uzucu. Doktorumu da kötülemek istemiyorum şimdi. Umarım seninki sorunsuz geçer ama eğrilik varsa kıkırdağın hafızası olduğundan sonradan yonelebiliyorumus. Masaj uyguluyorum şuan umarım geçer

Birde benimkine bak 2 ay olucak

Ne kadara nerde yaptırdın ?
Burnunda hafif yamukluk var ama güzel olmuş genel anlamda burnun

Back
X