Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hahah neden bu kadar gergin bir cevap verdiniz anlamadım Benimkinin içi tamamen şiş ve dikişler mevcut o yüzden merak ettim sadece, yoksa altı üstü bir pamuklu çubuk olduğunu biliyorum :) teşekkürler cevap için.
Hahah neden bu kadar gergin bir cevap verdiniz anlamadım Benimkinin içi tamamen şiş ve dikişler mevcut o yüzden merak ettim sadece, yoksa altı üstü bir pamuklu çubuk olduğunu biliyorum :) teşekkürler cevap için.
4. Kezdir okuyorum hala kulağıma tatlı geliyor. Siz gerginliğinizi bana yüklüyorsunuz hepsi bu. Bunu bile sakin ve tatli dille yaziyorum. Sizin yorumunuz ne ise öyle anlıyorsunuz.
4. Kezdir okuyorum hala kulağıma tatlı geliyor. Siz gerginliğinizi bana yüklüyorsunuz hepsi bu. Bunu bile sakin ve tatli dille yaziyorum. Sizin yorumunuz ne ise öyle anlıyorsunuz.
Hanımefendi, sorduğum soruya cevap verildiği için neden kızayım karşı tarafa? Demek ki bizim tatlı anlayışımız farklı, ben yine de teşekkür ediyorum cevaplarınız için :)