Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet sevgili KK üyeleri, bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum. İçmeye devam eden var mı? Sıkıntısını gördünüz mü? Evet iyileştirmeyi geciktiriyor ama şekline etki ediyor mu? Tecrübelerinizi bekliyorum...
Ben ameliyattan 10 gün sonra falan icmeye basladım hicbir sey olmadı sadece tadı kötü geliyordu burun hassas oldugundan sanırım bilmiyorum sonradan düzeldi
Evet sevgili KK üyeleri, bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum. İçmeye devam eden var mı? Sıkıntısını gördünüz mü? Evet iyileştirmeyi geciktiriyor ama şekline etki ediyor mu? Tecrübelerinizi bekliyorum...
Ameliyattan yaklaşık 20 gün sonra denedim tadı kötü oldu. Sonuçta genizde yara var. Ara ara denedim tam 1.5 ay sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keşke içmesek. 2 ay oldu normal içmeye başladım. Belki bu ameliyat sayesinde bırakırım diye düşündüm ama nerdee..
Bende bırakmak istiyorum. Ameliyatımdan 2 hafta önce çok önemli sınavım var 1 yıldır çalışıyorum ve bu süre zarfında ne yazık ki bırakamazdım. o yüzden ameliyatımdan 2 hafta önce bırakacağım inşallah bir daha ağzıma koymam. Bir de ameliyattan önce sigara kullanıyor olmak genel anestezide bir sorun oluşturdu mu? Bir yerde okudum sigara kullanan birisinin boğazına ameliyat esnasında balgam gelmiş ve doktorlar biraz zorlanmışlar alırken o yüzden korktumm.
Sigara kikirdaklari zamanla eritir hele hele operasyon geçiren bir burun için biraz daha fazla riskli ben bıraktım çok şükür .Bırakmanız sizin yarariniza şimdi bir şey olmaz ama uzun vadede sorun yaşayabilirsiniz.