Burun estetiği sonrası sislik

gmsee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
36
3
1
36
Arkadaslar Merhaba..Ben bir ay önce ameliyat oldum KBB profesörüne bir taraf kapalıydi onu açtı ve estetik müdahale de bulundu fakat iki göz arasına kalan bölgede burnunda şişlik var ya da kemik bilmiyorum:(kemer gibi fotoğraf çektirmek istemiyorum.başına gelen var mı geçicek mi

Gecicek kesinlikle..icin rahat olsun daha cok yeni kas ortasi odem ve birin sirtinda kemere benzer odem olusmasi cok normal cok rastlanan bi durum inmesi bi kac ay alir burun isi sabir isi yaza kadar duzelir gecmis olsun

Arkadaslar Merhaba..Ben bir ay önce ameliyat oldum KBB profesörüne bir taraf kapalıydi onu açtı ve estetik müdahale de bulundu fakat iki göz arasına kalan bölgede burnunda şişlik var ya da kemik bilmiyorum:KK43:kemer gibi fotoğraf çektirmek istemiyorum.başına gelen var mı geçicek mi
Merhaba ağustos ayında ben de kbb de deviasyon ve estetik ameliyatı oldum. dediğin şişkinlik kallus formasyonu olabilir yani kırılan kemik onarilirken fazla oluşum oluyor. Doktor hatası değil vucutla alakalı bir durum .Bende oluştu ve bu ay revizyon oldum o kısım torpulendi ve burnumun ucunu biraz daha kaldirttim. umarım seninki şişliktir doktorunla görüşmen daha sağlıklı olur tabi ki.

Buraya da foto atiyorum yardımcı olur belki sana. çok geçmiş olsun

Eklentiler

• PicsArt_12-24-12.09.21.webp
    PicsArt_12-24-12.09.21.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 217
Çok tesekkürleri. .Dr la konuştum daha bir ay olmuş çok yeni gecicektir dedi ama biraz üsteledim 3 ay içinde belli olur eğer geçmezse burun içinden girip torpu yaparım çok basit bir işlem dedi umarım gerek kalmaz.

Back
X