Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun estetigi sonrası şişlikler 1çayda yüzde kaç iniyor
Neden bu kadar dert ettin ki hani bulusamayacak kadar ? Patates gibi sis oluyor ama uzulme gececek ben ne zamana iner diye kesin bir sey soyleyemem kendimden biliyorum 1 bucuk aylikken odemli ama guzel duruyordu ilk gunlerdeki gibi kocaman degildi.
bilmiyorum çok taktım pişman olmaktan eski burnum çok kötü degildi hatta begenirlerdi ama taktım yaptırdım şimdi eski burnun daha iyiydi diye düşünmelerinden sanırım bu korkutuyor bir de burnum yamuk duruyor inşallah düzelir 19.günümdeyim düzelir mi sizce
bilmiyorum çok taktım pişman olmaktan eski burnum çok kötü degildi hatta begenirlerdi ama taktım yaptırdım şimdi eski burnun daha iyiydi diye düşünmelerinden sanırım bu korkutuyor bir de burnum yamuk duruyor inşallah düzelir 19.günümdeyim düzelir mi sizce
Tabii onceki burnunun etkisi buyuk. Benim onceki burnum felaketti ama ben bile bu surecte beziyorum bazen ki etraftaki insanlar her zaman bir sey soyler benim onceki burnum icin bile keske yaptirmasaydin diyenler oldu ama aldirma girdik bir yola sabretmek gerek. 6. Aya kadar burnun degisir odem attikca sekli ortaya cikar su an dert etmek icin cok erken.
zor bir yolmuş gerçekten yani böyler oldugunu bilsem hayatta girmezdim 2 günlük hayatta bu kadar zahmete gerek yokmuş siz peki şu an memnun musunuz yeni burnunuzdan arkadaşım bir ayda kabataslak her şey belli olur dedi o korkuttu beni
zor bir yolmuş gerçekten yani böyler oldugunu bilsem hayatta girmezdim 2 günlük hayatta bu kadar zahmete gerek yokmuş siz peki şu an memnun musunuz yeni burnunuzdan arkadaşım bir ayda kabataslak her şey belli olur dedi o korkuttu beni