Burun estetiği sonrası sorun yaşayanlar ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar ameliyat oldum 4 ay önce burnumun şişi indi nerdeyse burnumun eğriliği geçmedi burun deliklerim orantısız burnumun ucu düştü hokka istemiştim olmadı şimdi doktora gitsem 2. Ameliyatı bedava yaparım diyecek ama ben tekrar nasıl güveneyim? Başına böyle şeyler gelen parasını isteyen ya da alabilen oldu mu tecrübesini paylaşırsa sevinirim

Arkadaşlar ameliyat oldum 4 ay önce burnumun şişi indi nerdeyse burnumun eğriliği geçmedi burun deliklerim orantısız burnumun ucu düştü hokka istemiştim olmadı şimdi doktora gitsem 2. Ameliyatı bedava yaparım diyecek ama ben tekrar nasıl güveneyim? Başına böyle şeyler gelen parasını isteyen ya da alabilen oldu mu tecrübesini paylaşırsa sevinirim
Geçmiş olsun nerede olmuştun acaba

Başka bir doktorla görüştüm bugün objektif olması açısından. Doktor şunları söyledi:? revizyon için ilk yapan doktorun en avajtajlı olandır, çünkü içerde ne yaptığını ondan başkası bilmiyor, şimdi senin burnun Pandoranın kutusu gibi, sürprizlerle dolu, yanlara kıkırdak eklenmesi lazım, bakalım içinde ne kadar kıkırdak var, bunu en iyi doktorun bilir, şahsen ben böyle bir burnu ameliyat etmem istemem. İçerde belki yetecek kıkırdak var, belki yetmeyecek kulaktan alınacak, belki ameliyat sonrası bundan kötü olacak, nefes problemin yoksa bence revizyonu düşünme:KK17:
Bi de ameliyat esnasında dokular şişiyor ve aslında neyin ne kadar törpülenip kesildiği pek belli olmuyormuş aslında. Doktor kendi tecrübesiyle sonucu kestirebiliyormuş, bi de yamuk burunların yüzde yirmisi sonradan da eski haline dönebiliyormuş kılırdak hafızası yüzünden.
Yine kürkçü dükkanına yolumuz düşecek gibi.. hayırlısı bakalım.

Back
X