Burun estetiği sonrasi tıkali burun

nazmk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
257
29
18
25
Mwehaba, 2 ay önce burun ameliyati oldum.1.aydan sonra burnumu serum ile temizlemeyi bıraktım ve burnum çok kötü olduğu için gece gündüz ağlıyorum burnumun bu kadar tıkanmış olmasının sebebi bu olabilir mi?Ve burnumdan pis bir koku geliyor
Burnumun içini tekrardan nasıl yıkayabilirim?Kendi doktorum çok ilgisiz herhangi bir şey demiyor

Mwehaba, 2 ay önce burun ameliyati oldum.1.aydan sonra burnumu serum ile temizlemeyi bıraktım ve burnum çok kötü olduğu için gece gündüz ağlıyorum burnumun bu kadar tıkanmış olmasının sebebi bu olabilir mi?Ve burnumdan pis bir koku geliyor
Burnumun içini tekrardan nasıl yıkayabilirim?Kendi doktorum çok ilgisiz herhangi bir şey demiyor
Benzeri bir durum yaşadım ve doktorumun önerisiyle nazal nem kullandım ve sürekli kulak çöpüyle içini temizledim .Mümkün olduğunca .
Geçmiş olsun ağlamayın sümük mukazası biriktikçe iyileşme gecikir .Burnunuzu neden beğenmediniz

Ben de ayniyim 2,5 ay oldu. Sekil olarak memnunum ancak tikaniyor devamli. Bu sekilde revizyon olanlar tecrubelerini yazabilir mi ?

Ben de ayniyim 2,5 ay oldu. Sekil olarak memnunum ancak tikaniyor devamli. Bu sekilde revizyon olanlar tecrubelerini yazabilir mi ?
Revizyonunuzu nerde oldunuz ?

Benim durumum da birebir ayni, sadece benim 3 ay oldu. Ilk aydan sonra deniz suyu kullanmayi biraktim, belki de ondan oldu. Deniz suyu güzel aciyodu. Ici kabuk falan tuttu belki.

Back
X