Burun estetiği sonrası tıkanıklık

Damla__07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
158
58
13
33
Merhaba kızlar nefes alamadığım için ameliyt oldum estetikte oldu şimdi sağ tarafım tıkalı eskisinden zor nefes alıyorum böyle şeyler yaşayan var mı tavsiyelerinize ihtiyacim var

Tıkanacaksın,açılacaksın,tekrar tıkanacaksın tekrar açılacaksın ohooo daha yeni,bekle içerdeki yaralar kanamalar iyileşene kadar bunları yaşayacaksın,çok normal..Kulak çöpünü ıslatarak temizleyebilirsin,yada burna fıskırtılan sular var onla temizle,,ama çok yararı olmuyor tekrar tıkanıyor.iyileşme süreci 2 ayı bulur

İyilessn de razıyım inşallah öyle olur korkuyrm başka operasyon gerekir diye geceleri uyuyamıyorum 2-3 saat kesik kesik uykular çok zor ya

Benim neredeyse 2 ay olcak ve 2 3 gundur burnumun tek tarafi tikali. Onceden boyle tamamen tikanmazdi tekrar ameliyattan cok korkuyorum.

Yapilan islemelemi alakakidir bu durum bilmem ama ben tampon varken 5. Gun ara ara nefes almaya basladim 4 ay olucak hic tikanma olmadi iki gunde bir okyanus suyuyla temizliyorum burun ucum da halen sislik ve sertlik oldugu icin

Doktor zaten daralma oluyo dedi estetik ameliyatlarinda alan daraldığı için burun etleri yani konkalar sisiyor zorluyor nefesi. Tabi bu herkeste olacak diye kaide yok . Burun içi tam temizlenmedigi için de olabilir yaralar fln

Back
X