Burun estetiği sonrası tıkanıklık

Kutadgubilig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
18
2
36
30
Daha önce burun estetiği olmuş arkadaşlarım şu burun tıkanıklığı durumu ne zaman geçiyor. Böyle kalmasından çok korkuyorum. Bir tanesinden gayet iyi nefes alıyorum ötekinden ateller alındığından beri alamıyorum o kadar tıkanık ki derince nefes almaya çalıştığımda içinden ses geliyor ve kalıyor öyle... bu hep böyle devam mı edicek ameliyat öncesinde hiç böyle bir şey yoktu (ameliyat olalı 38 gün oldu bu arada)

doktoruna sor yine de tabii ki ama normal diye biliyorum

En erken 3 ay normale dönmesi, tabi yapılan işleme göre değişkenlik gösteriyor. Benim ilk ameliyatımda konkalar alınmıştı, en az iki ay nerdeyse yüzde yirmi nefes almıştım, ikinci ameliyatımda sadece kemiğe müdahale vardı, etlere müdahale yoktu, 20. günden sonra yüzde 80 rahat nefes alıyordum.

Güya nefes sıkıntısı yüzünden ameliyat oluyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oldu valla yarın tamponlarim alınacak ama sanırım yine tıkalı bir burunla yasayacagim uzun süre

geçmiş olsun daha çok erken burun estetiği sabir gerektiriyor yarin obur gunde dikişler ne zaman cikar duser gibi konu acmayin aman ha sabırla bekleyin derim
Tıkanıklık konusuna gelirsek doktorun verdiği burun yıkama deniz tuzu falan kullanin surkli ve verdigi krem icine surun. Yaz ayındayız kuruluk normal

Teşekkür ediyorum her gün farklı bir tarafını kafama takıyorum şu süreçten çok sıkıldım artık 45 gün falan oldu sanırım. yine tıkanık ama bir nebze daha iyi :)

Ben de yüzde 75 nefes alıyorum diyebilirim bakalım bekliyorum :)

Teşekkür ediyorum her gün farklı bir tarafını kafama takıyorum şu süreçten çok sıkıldım artık 45 gün falan oldu sanırım. yine tıkanık ama bir nebze daha iyi :)
Bu yüzden yaz aylari tercih edilmiyor burun ameliyati icin çünkü hava nemli ve sicak olunca normal bir insan burnu bile kurup tıkanıyor. Ben revizyon oldum 1 yilim tamamlandi iki defa tecrube ettigim icin güvenebilirsn havalardan ve daha burun ici yeni ameliyatli oldugu icin mukoza yapisi degismis normal hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…