Evet aldı 3.aydan sonraMerhaba ameliyatın üzerinden uzun bi zaman geçmiş dudağınız eski halini aldı mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aldı 3.aydan sonraMerhaba ameliyatın üzerinden uzun bi zaman geçmiş dudağınız eski halini aldı mı acaba
Duzeldi mi acaba durumunuz?Arkadaslar slm düzelen oldumu ust dudagm aşagı sarkms gibi incelmiş gulunce agırıyo dişlerm gözükmüyo off nasıl pişmanım![]()
9.ayıma girdim dudağım hala bir garip, tam dudağımın ortası ve içerdeki dudak kısmı çekiyor. Sürekli derim soyulmuş gibi hissediyorum. Geçmeyecek mi acaba bu uyuşukluk diye endişelenmeye başlayacağım yakında5 ay oldu gecmek uzere ama gecmedi gececek :)
Tabiiki gececek sanirım dudak arasi kasiniz kesilmis benimde oyle ,konusurken eski burnum kipirdar ve uzardi resmen onu engellemek amacli dudak mesafem da dardi bir nevi acildi suan iyi oldu.%100 his varmi yok ama dudak ustumde dudagimda sikinti yok bu zamanla gecti 1 yili astikca gecti9.ayıma girdim dudağım hala bir garip, tam dudağımın ortası ve içerdeki dudak kısmı çekiyor. Sürekli derim soyulmuş gibi hissediyorum. Geçmeyecek mi acaba bu uyuşukluk diye endişelenmeye başlayacağım yakında
Durumunuz duzeldı mı acaba9.ayıma girdim dudağım hala bir garip, tam dudağımın ortası ve içerdeki dudak kısmı çekiyor. Sürekli derim soyulmuş gibi hissediyorum. Geçmeyecek mi acaba bu uyuşukluk diye endişelenmeye başlayacağım yakında
Ben 2 defa burun ameliyatı oldum hiç sıkıntı yapmayın düzelecek ama kişiye göre degisebiliyor iyilesme suresi.malesef bu ameliyatlarda en önemli şey sabretmekBende rinoplasti ameliyatı olalı 12. Gün oldu aynı durumu yaşıyorum.1. ay kontrolümde doktoruma bildiricem zaten
Sizin nasıl oldu geçtimi eski gülüşünüz geri geldimi
5. ayda düzelir miBen 2 defa burun ameliyatı oldum hiç sıkıntı yapmayın düzelecek ama kişiye göre degisebiliyor iyilesme suresi.malesef bu ameliyatlarda en önemli şey sabretmek![]()
Ben gibi revizyon yani ikinci ameliyat olmadiysaniz düzelir diye dusunuyorum5. ayda düzelir mi
Cok degil hala bi tuaflik var dudagimda ve gülerken bi degişik oluyorum allahtan cok gülen bi insan degilim5. ayda düzelir mi
merhaba düzeldi miİnsallah düzelir kızlar ya 1 hafta oldu hala üst dudak felcli gibi aşagı düşmüş dişimi gormuyorm