Burun estetiği sonrası üst dudak hareketsizliği ?

5 ay oldu gecmek uzere ama gecmedi gececek :)
9.ayıma girdim dudağım hala bir garip, tam dudağımın ortası ve içerdeki dudak kısmı çekiyor. Sürekli derim soyulmuş gibi hissediyorum. Geçmeyecek mi acaba bu uyuşukluk diye endişelenmeye başlayacağım yakında

9.ayıma girdim dudağım hala bir garip, tam dudağımın ortası ve içerdeki dudak kısmı çekiyor. Sürekli derim soyulmuş gibi hissediyorum. Geçmeyecek mi acaba bu uyuşukluk diye endişelenmeye başlayacağım yakında
Tabiiki gececek sanirım dudak arasi kasiniz kesilmis benimde oyle ,konusurken eski burnum kipirdar ve uzardi resmen onu engellemek amacli dudak mesafem da dardi bir nevi acildi suan iyi oldu.%100 his varmi yok ama dudak ustumde dudagimda sikinti yok bu zamanla gecti 1 yili astikca gecti

Bende rinoplasti ameliyatı olalı 12. Gün oldu aynı durumu yaşıyorum.😒1. ay kontrolümde doktoruma bildiricem zaten
Sizin nasıl oldu geçtimi eski gülüşünüz geri geldimi

Bende rinoplasti ameliyatı olalı 12. Gün oldu aynı durumu yaşıyorum.😒1. ay kontrolümde doktoruma bildiricem zaten
Sizin nasıl oldu geçtimi eski gülüşünüz geri geldimi
Ben 2 defa burun ameliyatı oldum hiç sıkıntı yapmayın düzelecek ama kişiye göre degisebiliyor iyilesme suresi.malesef bu ameliyatlarda en önemli şey sabretmek ☺️

Back
X