Burun estetiği sonrası yamukluk(resimli)))😖bakın lütfen

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay oldu ama burnum hala yamuk. Çok hafif bir yamukluk var ve ucundaki şiş inmiyor. Tabi o gerçekten şişse. Burnum kavisli yapılmış kemerim kalınlaşmış. Ve yanlarım belirginleşti ama hala çok belli olmuyor. İyileşme sürecim çok uzun sürüyor. Bu normal mi acaba burnumda mükkemmellik arayan biri değilim önceden de kemerli ve yamuktu. Ama şuan eskisi gibi olmasada hafif bir eğrilik var. Dılarıdan kimse burnuma bişey demiyor. Yani çok kötü görünmüo ama istediğim gibi de değil. Ucuda çok şiş burun ucum resmen şekilsiz beklesem daha toparlarmı acaba çok sert çünkü burun ucum hep bir umutla bekliyorum🥺 özelden isteyen kişiye foto atabilirim
Bana da atar misin canım

Benim neredeyse 1buçuk yıl oldu, hala sağ tarafımda bir çıkıklık var. Sol taraf önden bakıldığında düz, sağ taraf girintiler çıkıntılı. Başlarda bu durumu takıyordum ama ben nefes problemi yüzünden olmuştum. En azından buna şükür diyorum.
Merhabalar benim de böyle bir sorunum var çıkıntılar var üstüne baskı uygulayıca iniyor düzliyor hep öyle mi kalacak yani :( ceavplarsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay oldu ama burnum hala yamuk. Çok hafif bir yamukluk var ve ucundaki şiş inmiyor. Tabi o gerçekten şişse. Burnum kavisli yapılmış kemerim kalınlaşmış. Ve yanlarım belirginleşti ama hala çok belli olmuyor. İyileşme sürecim çok uzun sürüyor. Bu normal mi acaba burnumda mükkemmellik arayan biri değilim önceden de kemerli ve yamuktu. Ama şuan eskisi gibi olmasada hafif bir eğrilik var. Dılarıdan kimse burnuma bişey demiyor. Yani çok kötü görünmüo ama istediğim gibi de değil. Ucuda çok şiş burun ucum resmen şekilsiz beklesem daha toparlarmı acaba çok sert çünkü burun ucum hep bir umutla bekliyorum🥺 özelden isteyen kişiye foto atabilirim
Merhaba canım aradan baya bi zaman geçmiş ama merak ettim. Bende ameliyat olalı 1 ay oldu. Bende de eğrilik var şuan. Sizin düzeldimi?

Merhaba canım aradan baya bi zaman geçmiş ama merak ettim. Bende ameliyat olalı 1 ay oldu. Bende de eğrilik var şuan. Sizin düzeldimi?
Hala eğrilik düzelmedi ama çok belli olmuyor ben de takmıyorum. Şişlerim hala var burnumun ucuda inio ama çok yavaş🤨o gün yazdığımdan çok farklı değil ama ilerleme var

Düzeldi mi resim atarmisiniz özelden rica etsem bende aynı durumdayım

Düzeldi mi resim atarmisiniz özelden rica etsem bende aynı durumdayım
foto yok ama daha iyi şuan burun sırtım falan önceden hiç yoktu ama şuan iyi duruyor burun ucum hala sert top gibi ama o zamana oranla indi şuandaha güzel tbi ama benim sürecim çok yavaş olduğu için hala değişceğini düşünüyrm arkadaşım aynı doktora oldu o 2. yıl oturduğunu söyledi

Back
X