Burun Estetiği Sonrası Yamukluk

Geçmiş olsun erken diyeceğim ama benim de burnum yamuk. 3 ay oldu amaliyat olalı ben . Düzeleceğini de düşünemiyorum alissan iyi edersin bennde alıştım artık

Merhaba ben ve arkadaşım da olduk herkesin süreci farklı arkadaşımda senin gibi bir sorun oldu revizyon istedi doktor kabul etti

Arkadaşlar merhaba. 21 Ağustosta burun estetiği ameliyatı oldum. Şuan 16. gündeyim. Burun ucum eskiden sadece düşüktü herhangi bir yamukluk yoktu. Çokta başarılı bir doktorda ameliyatımı oldum. Fakat Burun ucumdaki belirgin asimetri canımı çok sıkıyor. Ameliyat fotoğrafımdada sanırım asimetri görünüyor. Bilgili birileri beni aydılantabilir mi lütfen çok stres içindeyim.. :(
Canım ödemdendir bekle biraz daha burun otursun yerine ödemi geçsin sonra degerlendirirsin . Ben de ameliyattan sonra burnumun sağ tarafında küçük top gibi bir şişlik vardı o zaman kontrole gittiğimde doktora söyledim baktı ödemden dedi . 5 yıl geçti hâlâ duruyo 😅

Canım ödemdendir bekle biraz daha burun otursun yerine ödemi geçsin sonra degerlendirirsin . Ben de ameliyattan sonra burnumun sağ tarafında küçük top gibi bir şişlik vardı o zaman kontrole gittiğimde doktora söyledim baktı ödemden dedi . 5 yıl geçti hâlâ duruyo 😅
Ya gerçekten çok mutsuzum umarım ödemdendir :(

Back
X