burun estetiği sonrası

Ya cidden çok güzelmiş bilen biriyle konuşmak gerisi hep can sıkıyor.çok teşekkür ederimm.inşallah çok daha güzelleşir burnun. Heycanla atelin tamponun çıkmasını bekliyorum

Ya cidden çok güzelmiş bilen biriyle konuşmak gerisi hep can sıkıyor.çok teşekkür ederimm.inşallah çok daha güzelleşir burnun. Heycanla atelin tamponun çıkmasını bekliyorum
Cok tesekkür ederiyorum canim, ne demek seve seve yardimci olurum eger baska sorularin varsa. Atelin cikinca yazarsin, insallah sonucu begenirsin :)) Haberlesiriz

11 yıl önce rinoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan 2 sonra yüzüm o kadar şişmişti ki gözlerimi bile açamıyordum, ama 1 gün sonra şişlik inmeye başladı. Burun ve göz çevrem morarmıştı. 1 ay içinde şişliklerin ve morlukların büyük çoğunluğu geçmişti. Ama burnun tam olarak oturması son halini alması 1 yılı buluyor. İlk zamanlar anlayamıyorsunuz ama ben şu an eski fotoğraflarıma baktığımda ameliyat sonrası ilk 1 yıl burnumun şiş olduğunu farkedebiliyorum...

Ameliyat olalı 5 ay oldu. Şimdi yazacaklarım komik gelebilir ama ameliyattan önce kaş arasındaki eski bir izden burnumun alt sınırın daki başka bir ize kadar burnumun uzunluğunu ölçtum. 7.5 cm idi. Ameliyat sonrası aynı uzunluk 7 cm oldu. Burnum küçülmüştü. Ama 5 sonra yani bugün 7.3 oldu. Burnumdaki kemer gitti ama Şişlikler indikçe burun ucunun ileri doğru uzadığını düşünüyorum. Sanki 1. Yıla dogru zaman geçtikçe bu daha fazla olacak gibi geliyor. Ama yinede eski büyük kemerli haline gore seviyorum burnumu.

Burun ölçmek hiç aklıma gelmemisti :) iyi fikir. Öncesi sonrası fotoğrafınız var mı?

Burun estetiğinde morluk ve şişlikler kaç günde geçer kızlar ? 4. Günümdeyim ama çok şişim
Canım merhaba. Sen sanırım Dr Onur Gündoğana ameliyat oldun. Nasıl geçti süreç? Biraz bahsedebilir misin?
Yeni burnun nasıl oldu? Şişliklerin geçti mi?
Bilgi verirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…