Burun estetiği sonrası ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar ameliyat olalı bugün 8.günüm doktor Çarşamba günü alçımı alıp bant taktı bugün banyo yapıp bantları çıkarasın var cumatesi çıkar demişti banyo yapmamaktan delirecem ama bantları çıkarsam farkı olur mu ki ?

bantları ıslatmadan yıkan ? doktorun cumartesi çıkart demişsse çıkarmamalısın

Dayan bi gun kalmis ne kadar kalsa o kdr sislik iniyor

Benim anlamadigim sey banti neden siz cikariyosunuz ki dr yapmali zaten sallanir o burun simdi.saga sola iyi bi durum degil

E neden yıkanmıyosunki? Ben hergün yıkandım nerdeyse. Bantları çıkarmamalısın bir günden bile az kaldı.

Ben de aynı durumdayım, iki parça banyo yapıyorum. Banyoda uzanıyorum, yüzümü havluyla kapatıyorum su gelmemesi için, kızım da saçlarımı ve alnımı yıkıyor. Daha sonra banyoya girip başımdan aşağıyı yıkıyorum. Yüzümü de önce sabunlu bezle, sonra ıslak bezle siliyorum. Evet can sıkıcı ama her gün duşa girmeye alışık beni özellikle çok zorladı. Bantlar çıkınca burnunun şişeceğini düşünüyorum, bence son güne kadar bekle, ben öyle yapacağım

Kızlar burun deliklerim büyük geliyor bana ödemden kaynaklı olabilir mi ilk çıkışında alçı gözüme çarpmamıştı şuan belli ama büyük duruyor gibi

Suan hepsi olabilir ama normalde kucuk olur sonra buyur sanki biraz ters geldi suan bana ama.odemden serttir bence oyle de gozukebilir

Kızlar burun deliklerim büyük geliyor bana ödemden kaynaklı olabilir mi ilk çıkışında alçı gözüme çarpmamıştı şuan belli ama büyük duruyor gibi
Benim de burun deliklerim büyük cnm. Doktorum oynama yapmamıstı ilk ameliyatımda ve ikincisinde de istemedim yapmasını cunku orantısız olabilir diye.ayrıca nefesimi etkiler diye. O yüzden nefesim iyi ve burun deliklerimde hiç orantısızlık yok. Sonradan küçülme olmuyor bariz sekilde ama az cok yine de ufalıyor.

Şimdi de burun deliklerini geçtim burun ucum düşmesin daha da şu anki 10.gün hali iyi diye masaj yapıyorum sürekli ve çok büyükmüş gibi geliyor burnum

siz kime oldunuz ameliyatinizi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…