Burun estetiği sonrası

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.423
1.173
83
33
Merhaba arkadaşlar. Ben estetik olalı 4 gün oluyor. Burnumda eğrilik ve et vardı. Fakat suan bir burun deliğim diğerine göre daha büyük görünüyor. Doktor başta bantlardan dedi ama şimdi de eskiden öyleydi ve dhaa ödem var suan bşr şey diyemem dedi. Aparat kullanıp burun delikleri eşitlenen var mı? Benim daha alcı çıkmadı. Eğer burun delikleri bir değilse doktorun düzeltmesi gerekmiyor muydu ?

Merhaba arkadaşlar. Ben estetik olalı 4 gün oluyor. Burnumda eğrilik ve et vardı. Fakat suan bir burun deliğim diğerine göre daha büyük görünüyor. Doktor başta bantlardan dedi ama şimdi de eskiden öyleydi ve dhaa ödem var suan bşr şey diyemem dedi. Aparat kullanıp burun delikleri eşitlenen var mı? Benim daha alcı çıkmadı. Eğer burun delikleri bir değilse doktorun düzeltmesi gerekmiyor muydu ?
Bu sorunu yaşayan yok mu ?

Merhabalar benimde öyleydi baştan beri önceden de vardı ama düzelmedi az da olsa var aparat kullanıyorum bir değişiklik yok doktor 1n ci sen dolsun halledtcez dedi

Delikler birebir eşitlenemiyor şu an nasıl görünüyor bilmiyorum ama birkaç ay sonra daha iyi görünecek çünkü ödemli

Zamanla biraz eşitler korkma şişlik vs gidince oturur. Belki yüzde yüz aynı olmaz ama yakın olur.

Aynı sorun ben de var kafamız yukarda gezmiyoruz bu benim için sorun değil ama bunu ben de sordum bisi yok dedi benim deliklerim bi büyüyor bi küçülüyor çözemedim

Back
X