Burun estetiği sonrasında burnunuzu nasıl temizliyorsunuz?

mage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
91
0
36
İzmir
Merhaba herkese :)

4. Ayimdayim..burnumun ici bazen hem cok kaşınıyor hemde temizlemem gerekiyor icini..sumkurmeye çekiniyorum..ve bazen öyle kaşınıyor ki temizleyemedigim için,parmağım devreye giriyor :( 3 yaşındaki yigenim gibi burnumu karıştırıyorum resmen:( ne kadar igrensemde yapıyorum yani..
Ve tabikide burnuma zarar vermekten de cok korkuyorum..doktoruma da 'ben burnumu karistiriyorum' demeye de utanıyorum :)

Okyanus suyunu hala arada kullanıyorum..fakat son aldığım okyanus suyu o kadar tuzlu ki!Deniz'de burnuma su kaçmış gibi hissediyorum onu kullandığımda :)))

Burnuma zarar verir miyim kızlar ya :( cok korkuyorum :( ya :( ne önerirsiniz bana :(

Teşekkürler simdiden

canım sen 4. ayında neden bu kadar çekiniyorsun anlayamadım.. bende 4 ayımdayım sümkürüyorumda burnuma su çekip kulak çöpüyle temizliyorumda.. yani sen bu evreleri atlattın bence o kadar korkmana gerek yok tabiki sıkıp burnunu silme yada fışlama ama hafiften sümkürerek kulak çöpü ile yumuşayan pislikleri atabilirsinnn :)

kulak temizleme pamuğuyla fazla yukarı ilerlemeden içini temizleyebilirsin ben ilk 2 ay kullandım deniz suyunu sonra bıraktım ben öyle yapıyorum her banyodan sonra cnm

canım 4 ay olmuşş bu kadar korkmana gerek yok burun spreyi kullan arada bide melhemle içini temizle nemlensin cok kuru kalıyosa ondanda kaşınır ayrıca sıgara içiyosanda cok büyük etsiki oluyor kurumaya arada nemlendir doktorunada sor korkulacak bişeyde yok bişey olmaz sümkür yani içini iyice temizleki suyla rahatlarsında

Ay kızlar cok sagolun..hala icimde korku var iste :( bı şey olacak diye cok korkuyorum..

2. Ay kontrolümde doktor icini temizlemişti,birazda bıraktım artık sen temizle demişti...bende ondan cesaret alarak resmen burnumu karıştırmaya başladım!
Ondan önce cubukla temizliyordum..

Sigara kullanıyorum..dediğiniz doğru,kurudugu için de cok kaşınıyor olabilir..o kaşınmaya dayanamıyorum zaten :)) tatlı tatlı kaşınıyor ya :))) çıldıracak gibi oluyorum :))

ben 18 .gunumde grip oldum:43: ufak ufak sümkürüyorum mecburıyetten hemde öyle böyşe bi grip degıl çok fena şimdi 24 gun hala sümkürüyorum ama asla sılmıyorum zorlamdan sumkürüp siliyorum burnumun seklını etkilermi bu durum :((

burnunun içini yıkar gibi spreyi uzunca çevire çevire sık burnunun içine. kafanıda arkaya eğip :52: sonra büyük bir güçle burnunu çek :52:
o an yumuşyan sümükler o çekmeyle birlikte boğazdan iniyor :66:
çok iğrenç ama yutmak hımkırmaktan daha kolay :27: ve de tertemiz oluyor burun :86:

ben de çok korkuyordum önceleri sonra çatır çatır silmeye başladım. 6 senedir burnum hala sağlam allaha şükür :9:

Kızlar burnu temizlemek için ben de sprey sıkıyorum daha 3.haftam bugün bi parmağımla hafif bakayım dokunayım dedim içine ama inanılmazz dar.. eskiden kendi burnumu hatır hutur karıştırabiliyodum hehhe Normal mi bu? Burun genişleyip yumuşayacak mı kızlar korktum biraz nolur bi fikir verin :(((

Merhaba burnunuzda deisim oldumu cok dar demissiniz ne durumdasiniz 4 sene gecmis
Banada yardimci olursaniz cok sevinirm

Bana kalirsa parmagini sokma sonra burun deliklerin parmak soktugun icin genisleme yapabilir. Bende ameliyat oldum 2. Hafta itibari ile doktorum artik istedigin gibi su cekip sumkurebilecegimi soyle sureklide yaptim bende sigara kullandigim icin 1.5 yil oldu hala kuruma oluyor istedigin gibi bolca ilik su cekip sumkur sonra kulak cubugu ile kalanlari al hic bir sorun olmuyor

Back
X