Burun estetiği sonrasında burun karıştırma

Ebrulililili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
52
44
3
Evet ne yazık ki böyle bir hata yaptım ve çok geç farkına vardım. Estetiğin 2. Ayından sonra burnumu ara ara karıştırmaya başladım ve bu giderek arttı. Şuan 4. Ayım dolmak üzere. Burnum güzelleşti çok beğeniyordum ama zamanla burun deliklerim eskisi gibi uzadı. Artık hiçbir şey sokmuyorum burnuma acaba burun deliklerim eski haline döner mi? Ve burun ucundaki ödem indikçe burun delikleri büyür mü küçülür mü? Bi eşeklik yaptım çok pişmanım korkudan doktora da soramıyorum kabahat bende

ben de karıstırıyorum surekli kurudugu icin nerdeyse 1 sene olcak 2. aydan beri yapıyorum ama bi fark olmadi bende

Evet temizleme suyu yeterli gelmiyordu o tıkanıklık hissi geçmiyordu
ha bunu bilmiyordum
sümkürseniz daha rahat olmaz mı ben şahsen yamulur diye korkardım
bebeklerin burun spreyi var
bir burnundan içeri fışkırtıyolar diğer burnundan şelale gibi sümük çıkıyo
onu sorun doktorunuza belki size de önerir

Size geçmiş olsun, ben 5. Aya kadar kulak pamuğuyla temizledim, kulak pamuğunun ucuna bir kat peçete sarıp temizleyince daha iyi oluyor, çünkü pamuğa yapışmıyor pek pislikler, peçete sarınca daha tutucu oluyor. Çok önemli bir tüyo da vereyim okuyanlar için. Temizlik yaptıktan sonra eczaneden alınmış tatlı badem yağına batırılmış kulak çubuğuyla burnunuzu nemlendirin. Çok daha iyi nefes aldığınızı göreceksiniz. Çünkü burın kuruması ameliyat sonrası yaşanılan bir problem ve nefes almayı olumsuz etkiliyor. Bu arada kafamdan yapmadım, doktor tavsiyesidir.

Back
X