Ben 4 ay önce 3. burun ameliyatımı oldum revizyondu tabii ki. Çok memnunum. Estetik görünüşü umrumda değildi asıl problemim nefes alamamaktı ve ilk burun estetiği ameliyatımdan sonra ortaya çıkmıştı. Sorunu gidermek için aynı plastik cerrah revizyon yaptı ama nafile. Problemim giderek arttı.
3.ameliyatıma ve dr uma şükrediyorum. Kendi revizyon tecrübemden sizlere şunları önerebilirim;
-Plastik cerrahların bir kısmı estetik burun yapayım derken burnun fonksiyonunu bozuyor, kıkırdaklarını alıyor. Alınmış kıkırdaklar burun ucunda düşmeye, yanlarda çökmelere neden oluyor. Çünkü burnun üst yarısını burun kemiği ayakta tutuyor alt yarısını da kıkırdak. O yüzden bu tip problemleriniz varsa bir plastik cerraha değil iyi bir Kbb ciye gitmenizde fayda var.
-Mutlaka ama mutlaka sizin de dediğiniz gibi; ameliyat önce sinüs tomografisi istemeli dr ve bu tomografiyi ekranına koyup problemlerinizin ne olduğunu size tek tek anlatmalı. Ayrıca dr da tomografiye bakarak ameliyatta neler yapacağını planlıyor.
-Kulaktan alınan kıkırdak işe yaramıyormuş. Gittiğim bir dr kulağımdan kıkırdak alıp burnuma ekleyeceğini söylemişti. Ameliyatımı yapan dr uma sorduğumda kulak kıkırdağının çok yumuşak olduğunu burnu tutamayacağını söyledi. Gerekirse size kaburgadan alacağım dedi. Ama gerekmedi burnumun içinden bulmuş.
-Tam 1 yıl Kbb dr u aradım onlarca dr u inceledim. Kadınlar kulübündeki yorumlardan çok faydalandım. O yüzden de benim de insanlara faydam olsun diye kendi tecrübemi yazıyorum. Google yorumlara ekşiye şikayet var a baktım. Çevremden araştırdım. Ama revizyon dr u araştırdığım için hiç dr ların sosyal medya hesaplarına oradaki hasta resimlerine bakmadım.
Herkesin doğru dr larla yolunun kesişmesini diliyorum.