Burun estetiği sonrasında :(

Golgemsi_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
9
4
1
26
Merhabalar, 20 gün önce bi operasyon geçirdim. Kırıktı burnum baya bi yamulmuştu. 20 gün geçmesine rağmen içi bi tuhaf, böyle bölge bölge şişti kabardı. Sümükler de kuruyup tıkıyorlar burnumu halen daha rahat bir nefes alamadım. Normal mi sizce burun içinin şişmesi ve nefes problemi?

Tabiki normal. 20 gün çok erken. 2 ay burnumu tuzlu su ile açtım. 3. Ayda bir daha rahat nefes alamayacagim derken 4. Ayimdayim şu an ve agzim kapalı nefes alıyorum. Benimde burnunun içi hala şiş. Ama bu forumu o kadar çok okudumki başıma gelecek herşey i biliyordum.

Merhabalar, 20 gün önce bi operasyon geçirdim. Kırıktı burnum baya bi yamulmuştu. 20 gün geçmesine rağmen içi bi tuhaf, böyle bölge bölge şişti kabardı. Sümükler de kuruyup tıkıyorlar burnumu halen daha rahat bir nefes alamadım. Normal mi sizce burun içinin şişmesi ve nefes problemi?
Geçmiş olsun bende ameliyat olalı 20gün oldu benimde burnum hala şiş kalın deriliyseniz birde benim gibi iyileşme süreci daha uzun sürüyor tıkanık konusunda bende çok zorluk çekiyorum ama sprey kullandıkça rahatlıyorum birde solüsyon verdi doktorum onu kullanacam burun açma içinmiş yıkama solüsyonu çok fazla kabuklanma var diye.

Back
X