- 1 Temmuz 2020
- 20
- 2
- 86
- 27
- Konu Sahibi eliffffffffff9810
Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım..Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?
Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım..
Yani 2. Ameliyat şart ve daha zorlu geçiyor diyorsunuzMerak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim. Çünkü 2. Ameliyatlar ilkine göre daha hassas ve iyilesme sureci daha odemli geciyor.
Benim 15 ay oldu.. her şey için çok geç anlayacağınız şuanda hatalar kabak gibi meydanda.. ameliyat tabi daha kolaydır tahmin ediyorum ama 2. Kez ameliyat olmak bi daha o eziyeti yaşamak demek ne kadar kolay olsa daAmeliyat olarak daha kolay , sadece odemler daha fazla oluyor. Bolge daha hassas haliyle ilk seferki gibi olmuyor.. nekadar zaman gecti ustunden kacinci ayiniz? Endiselenmeyin, umitsizligede kapilmayin çözumu olmayan birsey degil![]()
Benim ikinci ameliyatımda ödem oldukça az oldu bence kişiden kişiye fark ediyor bu durumMerak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim. Çünkü 2. Ameliyatlar ilkine göre daha hassas ve iyilesme sureci daha odemli geciyor.
Adiniza çok sevindimBenim ikinci ameliyatımda ödem oldukça az oldu bence kişiden kişiye fark ediyor bu durumüstelik oldukça fazla işlem gördü burnum birinci ayım dolmak üzere ve burun şeklim netleşmiş durumda nerdeyse, doktor ikinci haftamda demişti zaten birinci ayında tamamen iner şişliklerin şimdi bile çok az diye.
Merhaba ben de revizyon olmustum bu sebepten sol burun sırtımda kemer kalmıstı. Tabi baska sorunlarım da vardı o yüzden revizyon oldum. Eger çöküklük falan yoksa burnunda törpülemeyse sadece cok da zor bir sey değil merak etme. Benim iki ameliyatımda acık ameliyat oldu ve baska sorunlarımda düzeltilmeye calısıldı buna ragmen cok da ödemli gecmedi benim ki. Yani cok ince deriliyim belki bu yüzden ama aynı zaman da cok da hassas derim vardır. Törpüleme lokal anestezi olarak hemen halledilen bir sey. Doktorum böyle demişti bana ama tabi dediğim gibi benim baska sorunlarım da oldugundan ben uyutuldum. Ama şunu söyleyeyim o kemer ufalıyor evet ama tamamen kaybolmuyor törpüden sonra. Varla yok arası bir hal alıyor.Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?
Geçmiş olsun. Neden tamamen yok olmuyor. Sizde açık çatı problemi de var mıydı? Tampon ve atel takıldı mı takıldıysa kaç gün kaldıMerhaba ben de revizyon olmustum bu sebepten sol burun sırtımda kemer kalmıstı. Tabi baska sorunlarım da vardı o yüzden revizyon oldum. Eger çöküklük falan yoksa burnunda törpülemeyse sadece cok da zor bir sey değil merak etme. Benim iki ameliyatımda acık ameliyat oldu ve baska sorunlarımda düzeltilmeye calısıldı buna ragmen cok da ödemli gecmedi benim ki. Yani cok ince deriliyim belki bu yüzden ama aynı zaman da cok da hassas derim vardır. Törpüleme lokal anestezi olarak hemen halledilen bir sey. Doktorum böyle demişti bana ama tabi dediğim gibi benim baska sorunlarım da oldugundan ben uyutuldum. Ama şunu söyleyeyim o kemer ufalıyor evet ama tamamen kaybolmuyor törpüden sonra. Varla yok arası bir hal alıyor.
Evet canım acık catı prolemim de vardı ve bu yüzden ters v deformitesi olmustu. Burun catım daraltıldı ve törpü yapılmıştı. Neden tamamen yok olmadıgını bilmiyorum ama en azından Anormal bir görüntü olmuyor. Zaten mükemmel diye bir sey yok ve mükemmeli yakalamaya çalışmak bazen daha kötü yapabilir sorunu. İlk şişlik oluyor törpülenen yerde sanki törpülenmemiş gibi sonra 1 yılda varla yok arası kadar ufalıyorGeçmiş olsun. Neden tamamen yok olmuyor. Sizde açık çatı problemi de var mıydı? Tampon ve atel takıldı mı takıldıysa kaç gün kaldı
Ayrıca evet ben de tampon ve atel de oldu ikinci ameliyatımda. Burun catıma kulaktan kıkırdak Alınıp koyuldu.Geçmiş olsun. Neden tamamen yok olmuyor. Sizde açık çatı problemi de var mıydı? Tampon ve atel takıldı mı takıldıysa kaç gün kaldı
Eyvah, benim de çatım açık ve burunda çıkıntı var. Revizyon düşünüyorum ama kıkırdak olayına giremeyeceğim sanırımAyrıca evet ben de tampon ve atel de oldu ikinci ameliyatımda. Burun catıma kulaktan kıkırdak Alınıp koyuldu.
Ben revizyon oncesi dolgu sa yaptırmıstım 1 senem dolana kadar öyle gezdim dolguyla ama dolgu da bir nebze düzeltiyor görüntüyü gecici de olsa.istersen kendini hazır hissedene kadar dolgu ile idare edebilirisnEyvah, benim de çatım açık ve burunda çıkıntı var. Revizyon düşünüyorum ama kıkırdak olayına giremeyeceğim sanırım![]()
Burnu daha da kaba göstermez mi dolguBen revizyon oncesi dolgu sa yaptırmıstım 1 senem dolana kadar öyle gezdim dolguyla ama dolgu da bir nebze düzeltiyor görüntüyü gecici de olsa.istersen kendini hazır hissedene kadar dolgu ile idare edebilirisn