Hemen yukleyeyimÖnceki haliniz yokmu ?
Cok tesekkur ederim ama ucu hala sert ve buyuk duruyo ilk ay normaldir degil miZaten güzelmişsiniz,
Dahada güzel olmuşsunuz,
Burnunuz ince derili oda ayrı bi şans sanırım,
Maşallah
Gerçekten zaten güzelmişsiniz daha da güzel olmuş ve 1 ayda normale dönmeniz gerçekten büyük şans ben evden bile çıkamamıştım ilk bi ayda ki hâlâ alışmış değilim doktorunuz kimdi ?Hemen yukleyeyim
Benim bir buçuk ayı geçiyor ucu hala sert,uyuşuk ve burnum hala şiş :)Cok tesekkur ederim ama ucu hala sert ve buyuk duruyo ilk ay normaldir degil mi
Saban celebi hem doktorum iyiydi hem ben biraz rahat davrandim cok onemsemedim ama sislik bence hala bende de varGerçekten zaten güzelmişsiniz daha da güzel olmuş ve 1 ayda normale dönmeniz gerçekten büyük şans ben evden bile çıkamamıştım ilk bi ayda ki hâlâ alışmış değilim doktorunuz kimdi ?
Sislikten dolayi birebir esit degil bugun daha 35.ci gun bekliyorum kontrole gittigimde sorucamBurun delikleriniz eşit mi ?
Bende asimetri sorunu varda başkalarında durum nasıl merak ediyorum.
Ya zaten yuz uzun olunca minicik de olmuyo aslindaCanim benim burnum da seninki gibi ince ve uzun biraz kemerli öyle olunca sanırım minicik bir burun yapamıyorlar
Demekki herkeste böyle ödemlerle alakalı o zaman.Sislikten dolayi birebir esit degil bugun daha 35.ci gun bekliyorum kontrole gittigimde sorucam
Şişlikler olur canım benimde 1 buçuk ay olacak burun ucum taş gibi en son burun ucu ineceği için bi kaç ay beklemek şartSaban celebi hem doktorum iyiydi hem ben biraz rahat davrandim cok onemsemedim ama sislik bence hala bende de var
Insallah zor olan kisim bitti simdi daha zoru beklemek var :)Demekki herkeste böyle ödemlerle alakalı o zaman.
İnşallah hepimizin istedigi gibi olur
Haklisin bazen ianda olsun istedigim icinŞişlikler olur canım benimde 1 buçuk ay olacak burun ucum taş gibi en son burun ucu ineceği için bi kaç ay beklemek şart
Ameliyattan sonra düğününüz mü oldu :)Haklisin bazen ianda olsun istedigim icin
Maalesef once dugun oldu balayindan donunce ameliyat oldum fotograf cekimi sonra olduAmeliyattan sonra düğününüz mü oldu :)
Yani ben cesaret edemezdim zaten düğünden önce biraz riskli çünkü iyi yapmışsınız :)Maalesef once dugun oldu balayindan donunce ameliyat oldum fotograf cekimi sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?