Burun estetigi sonucum memnuniyetim (resimli)

1kubrae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
63
42
88
33
Oncelikle hem ameliyat oncesi surecten ve ameliyattan o kadar memnunum ki iyi ki yaptirdim diyorum doktor secimi de ayni sekilde aklimda birsuru doktor vardi ama icime sinen bi doktorda oldum ameliyatimi ne morlugum fazla oldu ne agri sizim 1 hafta sonra alci cikti ve hemen isbasi yaptim bu fotolari da 1.ayimda cektirdim cok memnunum fakat kafama takilan seyler var sormak istedigim

Eklentiler

• IMG-20180922-WA0000.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 712
  • IMG-20180924-WA0013.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 689
  • IMG-20180924-WA0018.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 735
  • IMG-20180924-WA0010.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 696
  • IMG-20180924-WA0014.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 697
Zaten güzelmişsiniz,
Dahada güzel olmuşsunuz,
Burnunuz ince derili oda ayrı bi şans sanırım,
Maşallah

Canim benim burnum da seninki gibi ince ve uzun biraz kemerli öyle olunca sanırım minicik bir burun yapamıyorlar

Burun delikleriniz eşit mi ?
Bende asimetri sorunu varda başkalarında durum nasıl merak ediyorum.

Gerçekten zaten güzelmişsiniz daha da güzel olmuş ve 1 ayda normale dönmeniz gerçekten büyük şans ben evden bile çıkamamıştım ilk bi ayda ki hâlâ alışmış değilim doktorunuz kimdi ?
Saban celebi hem doktorum iyiydi hem ben biraz rahat davrandim cok onemsemedim ama sislik bence hala bende de var

Saban celebi hem doktorum iyiydi hem ben biraz rahat davrandim cok onemsemedim ama sislik bence hala bende de var
Şişlikler olur canım benimde 1 buçuk ay olacak burun ucum taş gibi en son burun ucu ineceği için bi kaç ay beklemek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…