Burun Estetiği Sürecim

strawberry28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
12
1
1
19
Merhabalar bugün ameliyat olalı 17 gün oldu bantları çıkardım ancak bantlı ve alçılı halini beğendiğim burnum bantları çıkarınca çok garip ve büyük geldi gözüme açıkçası biraz pişman oldum yüzüm çok tuhaf gelmeye başladı burnum da çok büyük duruyor önden yandan güzel ama önden çok kötü görünüyor fazlasıyla ödemli bu ödemleri indirmek için bi yol var mı yoksa zamana mı bırakmak lazım birde dudaklarım küçülmüş gibi geliyor gözüme artık

Eğer doktorun önerirse masaj, bantlamak ve Bromelain ödemlere iyi geliyor. Ancak her doktorun önerisi farklı. Yeşil çay, bol su ve yürüyüş önemli ama en önemlisi de sabır. Her hafta burnundaki ödemler biraz daha inmiş olacak. Geçmiş olsun

doktorum masaj önermedi bol yürüyüş yapıp su içiyorum gerçekten de neredeyse her gün burnum bi tık daha güzel ve ödemleri inmiş görünüyor
Bir süre daha yüzüne yabancı gibi hissedeceksin ama zamanla kendini tanıyacaksın :) bantlar çıkınca benim tansiyonum düştü kendimi aynada görünce bambaşka birini ve kocaman bir burun gördüm ama bugün 2. Aya yaklaşırken iyi ki diyorum

Bende ilk gördüğümde keşke yaptırmasaydım dedim çok büyük ve sanki takma bir burun gibi duruyordu şimdilerde biraz daha alıştım sayılır

öyle hissetmen çok normal ben de ilk zamanlar burnum sonradan eklenmiş gibi duruyordu ve kalın derili bi insanım zor geçti ödemim zamana bırak biraz kendine süre ver, şuan oraya odaklandığın için aynada gözün ilk burnuna gidiyor güzel göz makyajı yap ilk gözlerine bak:)

öyle hissetmen çok normal ben de ilk zamanlar burnum sonradan eklenmiş gibi duruyordu ve kalın derili bi insanım zor geçti ödemim zamana bırak biraz kendine süre ver, şuan oraya odaklandığın için aynada gözün ilk burnuna gidiyor güzel göz makyajı yap ilk gözlerine bak:)
Oraya odaklanmamaya çalışıyorum odaklandıkça kusur arıyor gözlerim 😅tavsiyeleriniz için teşekkürler 💝

Selamlar,benim de 1 ay oldu ameliyat olalı ama burnumda sanki kemik egri gibi duruyor ve önden ciddi manada bir eğri görüntü var ayrıca burnumun ucu düştü ve kanatları da yamuk duruyor normal bir süreç mi bu

Önceki burnunuz eğri miydi acaba özelden fotoğraf atabilir misiniz benim burnum da şuan bi ay oldu benim burnum çok büyük görünüyordu hatları belli değildi ilk çıkarttığım da ama gün geçtikçe ödemler azaldı ve yüze biraz daha oturdu bazı kişilerde asimetrik ödem de olabiliyormuş benim de kemer kısmında şişlik vardı ama gün geçtikçe azaldı

Back
X