Burun estetiği tavsiye ettiğiniz ve etmediğiniz doktorlar

belladama

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
78
10
6
Arkadaslar orhan alan hakkında fikirleri olan ya da ameliyat olmuş olanlar yazabilir mi varsa doktor tavsiyesi olanlar da yazarsa çok sevinirim

bende kötü ameliyat geçirdim oynatma burnunla iyi bir burnum vardı eskidn iyi doktora da oldum forumda baya konuşulur ama sonuç sıfır

Bu süreci yaşamış olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
bende kötü ameliyat geçirdim oynatma burnunla iyi bir burnum vardı eskidn iyi doktora da oldum forumda baya konuşulur ama sonuç sıfır
Doktorunun ismini burda açıklamak istemiyorsan özelden yazarmisin canım arastirdigim doktorlar arasında mi merak ettim

:KK43: senin doktorun kimdi ve niye bu doktorlar insanları hem mağdur edip sonrasında ilgilenmiyolar yazıklar olsun onların hekimliğine

İlgileniyor ama göz altaki kemik nasil yok olur onuda allah bilir ucu falanda filan ucuz doktorla pahli doktor arasinda hic bi fark yok

canım eğer psikolojin değişikliği kaldıracaksa tabiki de ol her insanın psikolojisi aynı değil bnde isteyerek oldum ama eski halimi özledim alışamadım şimdi dana olan diyemem tabiki oluşta memnun olanlar var olmayanda var sadece ne istediğini çok iyi bil

esteticare'da ufuk aydın var tavsiye ederim ancak doktorun yorumlarını dikkate alın benim gibi ucu kalkık olsun demeyin.

esteticare'da ufuk aydın var tavsiye ederim ancak doktorun yorumlarını dikkate alın benim gibi ucu kalkık olsun demeyin.

Bende kisaltmaYin diyince yani dudakla burun arasi kaldirmadi offff kisaltmayla kalkik ayni kelimemi birde resimler bile gösterdim böyle olsun diye onlarada dikkat etmedi

serhan tuncer -tanıdığım birisi oldu estetik olarak muhteşem gerçekten ama nefes problemine yani burnun içine dokunmamış bile o yüzden kıza yeniden ameliyat olmalısın dedi doktorlar...

Burun estetiği ve KBB konusuyla ilgilenen bütün arkadaşlara Selçuk GÜNEY'le tanışmalarını tavsiye EDİYORUM. 2 kez başarısız burun estetiği ameliyatı olduktan sonra burun estetiğinde iddialı ve ünlü birkaç doktorla görüştüm fakat 3. ameliyatı riskli bulduklarından yapmadılar. Sonrasında arkadaş tavsiyesi ile Selçuk GÜNEY'i tanıdım. Detaylı muayeneden sonra riskli olmasına rağmen ameliyatımı yapmayı kabul etti. Önceki ameliyatımı "meşhur" Doktor yaptı; Kemerli bir burnum vardı ve nefes almamı zorlaştıran et vardı 1.ameliyatımdan sonra durumum daha da kötüleşti, burnum bariz yamuldu, burun ucu düştü, burun kemeri hala vardı. 2.ameliyattan sonra bandaj açılınca burnumda kocaman açık yara olduğunu gördük. Kendisi buna sivilce dedi. Varolan yamukluğun arttığını, kemerin hala kaldığını , burun ucu morarmasının başladığını ve burun deliklerimin eşit olmadığını gördüm. Netice büyük hayal kırıklığı. Bundan sonra SELÇUK GÜNEY sağlık ve estetik olarak yaşadığım sorunları çözdü. Fakat Eski doktorun yaptığı geri dönülmez hatasının (Doktorun sivilce dediği iyileşmeyen yaranın ameliyat hatası sonucu orda doku kaybı olduğunu morarmanınsa kılcal damarların kesilmesi sonucu oluştuğunu öğrendim) sonuçları hala devam ediyor. Ama Selçuk Hoca cilt tedavisi ile tamamı olmasa da biraz düzeltebileceğini söyledi. Ayrıca Selçuk hocanın ameliyatından sonra şişlik morluk, ağrı ve kanama olmadı.
Yaşadığım fiziksel ve psikolojik kötü günleri başkaları yaşamasın diye bu paylaşımı yapıyorum. Selçuk GÜNEY mesleğinde çok başarılı bir cerrahtır. Ameliyat sürecimin her aşamasında hep yanımdaydı. Başarılarının devamını dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman Allahım :KK43: çok geçmiş olsun güncel beye ameliyat olacaktım son anda eski bir arkadaşımı gördüm burnuna aşık olup onun doktoruna ameliyat oldum şükürler olsun ki vazgeçmiştim. Size ameliyat ücretini geri ödedi mi peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X