Burun estetiği tavsiye

elaatakli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
12
6
6
24
Merhaba istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim burnumu yaptırmak istiyorum bana maksimum 6000 tl ücret isteyen iyi bir doktor önerebilir misiniz

Bence acele etmeyin. İyice araştırmadan ücretine bakarak karar vermeyin. Hem salgın sürecindeyiz, ameliyat şu anda risk oluşturuyor.

Bence acele etmeyin. İyice araştırmadan ücretine bakarak karar vermeyin. Hem salgın sürecindeyiz, ameliyat şu anda risk oluşturuyor.
Yıllardır istiyorum yaptırmak hep bir şekilde kaynayıp gidiyor bu sene ilk defa fazla dışarı çıkmadığımdan 4000 kadar biriktirebildim biraz daha biriktirebilirim o yizden yaptırmak istiyorum. Dediğiniz gibi çok araştırdım makul olan doktorlar kötü yapıyor iyi olanlar da 10bin’den başlıyor. Yakında duvara kafa atıp direkt yaptıracağım sanırım😂

Ben de yıllarca bekledim ama bu sürede doktor araştırması yapmadığım için alelacele bir doktora karar verdim ve sonuç istediğim gibi olmadı. Bu arada ücreti de 4000 Euroydu. Salgın bitince revizyon olacağım. Yani doktorun ünü, ücreti önemli değil. Önemli olan burnunuzdaki sorunları düzeltmede başarılı olması. Bence en az bir sene daha doktor araştırın. Bu süre zarfında paranız da daha çok birikir hem. Umarım en doğru kararı verirsiniz kendiniz için.

Ben de yıllarca bekledim ama bu sürede doktor araştırması yapmadığım için alelacele bir doktora karar verdim ve sonuç istediğim gibi olmadı. Bu arada ücreti de 4000 Euroydu. Salgın bitince revizyon olacağım. Yani doktorun ünü, ücreti önemli değil. Önemli olan burnunuzdaki sorunları düzeltmede başarılı olması. Bence en az bir sene daha doktor araştırın. Bu süre zarfında paranız da daha çok birikir hem. Umarım en doğru kararı verirsiniz kendiniz için.
Öncelikle Çok teşekkürler yazdıklarınız için. Bir arkadaşıma kredi çektirdim ve inanın yıllarca doktor araştırdım birçok doktora gittim görüştüm. Prof dr bahattin çeliköz diye bir doktor buldum arkadaşım yeni estetik oldu ona. Perşembe günü onunla görüşeceğim. Ve geçmiş olsun size de 🙏 umarım revizyonunuz iyi geçer.

Back
X