Burun estetigi tecrubem (Ersin Ülkür)

baytar_6

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
3
0
6
32
arkadaslar herkese merhaba. Burun estetiği oldum bende ve faydalı olması açısından sizlerle paylaşmak istedim. Doktor seçimiyle beraber çok zor bi süreç bu yüzden iyi araştırılması gerekiyor
Ben Ersin Ülkür' e ameliyat oldum kendisi oldukça doğal burunlar yapıyor ve yaptıklarını görünce hayran olmamak elde değil.
Kendisini arkadaşım vasıtasıyla tanıdım bende yararlı olur diye sizle paylaşmak istedim
İlk bir kaç gün ameliyat sonrası gerçekten çok zor geçiyor nefes alamama yüzünden fakat sonrasında şişler hızlıca iniyor. Bu süreçte de sabırlı olmak önemli. Sonrasında bir hafta sonra doktor kontrolüyle burun açılıyor doğal haline bırakılıyor ve iyileşme süreci devam ediyor. Bu süreçte burnunuzu iyi korumalı ve bakmalısınız. Ben bitki çayları içtim ödem azaltsın diye ve faydasını da gördüm. Sizlere de tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
İnstagramdan doktorun sayfasına bakabilirsiniz yaptığı burunları paylaşıyor kendisi..
Bu süreçte herkese Allah kolaylıklar versin diyorum ve sorularınız varsa bekliyorum

Benim de dün alcim çıktı şok oldum burnumu görünce yandan çok güzel Ama önden yassı ve geniş kenarları çok geniş sisliktn diyorlar ama dune göre çok daha iyi benim morelim çok bozuk sizinde boylemiydi 1 ay içinde şekil alınıyor diyorlar ama icim hiç rahat değil

Benim de dün alcim çıktı şok oldum burnumu görünce yandan çok güzel Ama önden yassı ve geniş kenarları çok geniş sisliktn diyorlar ama dune göre çok daha iyi benim morelim çok bozuk sizinde boylemiydi 1 ay içinde şekil alınıyor diyorlar ama icim hiç rahat değil
Hiç merak etme benim kadar çok nadir şişliği olan olmuştur. Bugün 1. Ayım doldu çok şirin minnoş bir burnum var artık. Şişler inecek

Gerçekten mi önden kenarları çok büyük domuz gibi duruyor iner dimi ödüm kopuyor böyle kalacak diye

arkadaşım da yaptıracak haftaya . Dişleri protez bir zararı oluyor mu acaba korkusu var da :halay:

Back
X