Prof. Dr. Gediz Murat Serin’e burun estetiği ameliyatı oldum. Doktorların birçoğunda bulunan kibir Gediz beyde yok öncelikle bunu söylemeliyim. Çok kibar, aynı şekilde asistanı da öyle ameliyat süreci boyunca sizle ilgileniyor.
Benim ameliyatım Acıbadem Hastanesinde yapıldı. Hastanede son derece konforluydu. Burnuma gelecek olursak bir sene geçti üzerinden, memnun olduğumu söyleyemem. Burnumda kemer vardı şu an tekrar çıkmaya, görünmeye başladı ve ameliyat olmamın tek sebebi buydu diyebilirim. Kemik eğriliğinin düzelmeyeceğini söylemişti ama estetik ameliyattan sonra daha çok gözünüze çarpmaya başlıyor. Burun ucuma doğal olması amacıyla çok fazla müdahale etmemiş ama şu an ne doğal duruyor ne de güzel. Nefes alışımda bir problem yok ama zaten burnumun ameliyattan önceki halinden çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Burun estetiği ameliyat süreci çok zor bir süreç çoğu doktor ise kaba, konuşmaya tenezzül etmeyen, bu işi ticarete dökmüş olarak çıkıyor karşımıza. Verebileceğim tek tavsiye vereceğiniz paranın, zahmetin karşılığını talep edin, estetik kaygılarınızı bastırmalarına izin vermeyin.
Sağlıklı günler dilerim.