Burun estetiği ucu ön görüntü memnun olmayipta sonradan memnun olan varmı lütfen kızlar yardım

Burun estetiği olalı tam 4 ay oldu ... bu şekil ön görüntü ucu bilya top gibi kanatların burun ucuyla keskin bir şekilde ayrılan yer çizgimsi gibi . Ucuda sarkık gibi orası ödemmi ? birde kanatlar kesildi güya daraltıldı uzaktan aynaya bakinca cok komik bir göruntu oluyi eski halim ön goruntum gayet guzeldi simdi berbat göruyom resimde anlatmaya calistim umarim beni anladiniz boyle olupta düzelen güzel olan varmı ? Lütfen yardım
Siz kendinizmi istediniz burun kanatlarinin daraltilmasini. Kanatlar daraltilinca burun ucu ortada kalmis. Kanatlara dokunulmasiydi o kadar sırıtmazdı burun ucu.

Ben istemedim gulum kendisi yapmis piskolojim alt ust oldu
Moralinizi bozmayin lutfen. 6 ay ile 1 sene diyorlar burnun tam sekil almasi. Ben kalin deriliyim mesela. Burun ucuda cok etli. Benim sizinkinden dahada iri olacak eminim. Tam sekil almasi 1 1.5 seneyi bulur diyorlar

Gulum dedimi doktorun degisecek diye ben dun herseyi anlattim yazdim bisey demiolar hafif var ama sislikleriniz dio kafahi yiyecem bin pismanim her gun dusa giriom agliom eski halimi okadar ozledim nasil olursa olsun ozledim allahimin yarattigi nda karakteristik yapi vardi oda yok bos bos bakan biri var :(

Gulum dedimi doktorun degisecek diye ben dun herseyi anlattim yazdim bisey demiolar hafif var ama sislikleriniz dio kafahi yiyecem bin pismanim her gun dusa giriom agliom eski halimi okadar ozledim nasil olursa olsun ozledim allahimin yarattigi nda karakteristik yapi vardi oda yok bos bos bakan biri var :KK43:
Ben daha 19 subatta olucam. Doktor bana basindan dedi. Fazla kuculmez dedi. Birun deliklerim icin kuculmez dedi. Etli ve kalin derili dedi. Iyilesmeside normal ciltliden daha uzun surer dedi.

Gercekten iyi dusunun banada etli dedi ama bilmiom hic hosuma gitmedi okadar kotu durum dayim piskolojikmende

Gercekten iyi dusunun banada etli dedi ama bilmiom hic hosuma gitmedi okadar kotu durum dayim piskolojikmende
Benim burun kanatlarina dokunulmayacak. En kotusu zenci burnuna benzer :))) Eski burnumdan daha iyi olur eminim. Biraz kavis verilirse azicikta ucu kuculturse daha iyi gozukur.

Insallah diledigin gibi olur ama simdiki aklim geriye getirsem zamani kacardim uzaklasirdim benimki zaten karambole girdim cok uzun hikaye girmez olaydim

Insallah diledigin gibi olur ama simdiki aklim geriye getirsem zamani kacardim uzaklasirdim benimki zaten karambole girdim cok uzun hikaye girmez olaydim
Oyle bir anlatiyorsunuz ki resim gormesek cok kotu sanicaz. O kadarda kotu degil cidden. Bir eski burnunu gorsek aradaki farki gormek daha iyi oluyor.

bir şey söylicem ağladıkça burun çok şişiyo, o yüzden sürekli şiş burunla geziyorsunuz zaten ameliyat şişlikleriniz de var, bence ağlamayı bırakın, ödem atıcı içecekler için, meyve suyu sıkan yer var mı yakınlarınızda, ananas suyu içmenizi tavsiye ederim ama taze taze için, ben arada içiyorum inanılmaz fark ediyor, şişleriniz insin daha güzel duracak, ayrıca her gün ağlanacak bir burnunuz yok üzmeyin kendinizi bu kadar.

bir şey söylicem ağladıkça burun çok şişiyo, o yüzden sürekli şiş burunla geziyorsunuz zaten ameliyat şişlikleriniz de var, bence ağlamayı bırakın, ödem atıcı içecekler için, meyve suyu sıkan yer var mı yakınlarınızda, ananas suyu içmenizi tavsiye ederim ama taze taze için, ben arada içiyorum inanılmaz fark ediyor, şişleriniz insin daha güzel duracak, ayrıca her gün ağlanacak bir burnunuz yok üzmeyin kendinizi bu kadar.
Insallah gülüm evet aglayinca kizariyo sisiyo cokncabucak etkileniyo bana hep cirkin giruntusu geliyo her isiklarda farkli resimlerde igrenc cikio

Insallah gülüm evet aglayinca kizariyo sisiyo cokncabucak etkileniyo bana hep cirkin giruntusu geliyo her isiklarda farkli resimlerde igrenc cikio
fotolara zaten hiç aldanma canım, ışıklar yansımalar çok değişik görüntüler oluşturuyor, onlara bakma sen.

Back
X