Kızlar mrba , ben Esabil beyden kesin ve net olarak vazgeçtim ameliyatim Eylül idi yalnız ayirdigim bütçe hesapta olmayan yere gittiği için olamamıştim, bende bazı arkadaşlar gibi kötü yorumlardan çok etkileniyorum , kafamda Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinden Dr. Hakan bulam vardı instigramda yaptığı burunlari beğenmiştim birde teknik olarak tam benim istediğim gibi burun ameliyatin yanında yüz bölgesinde yağ enjeksiyonu olarak hangi bölge gerekiyor ise o bölgeye ameliyat sırasında müdahale ediyor bazı yüz tiplerinde malesefff mükemmel olan bir burun bile göz altı elmacık kemiği dudak kenarı eğer yağ dokusu az ise o burun kesinlikle güzelliğini göstermiyor haksn bey benim istediğim gibi bir Dr görüşmeye gittim beni çok iyi anladı zaten müdahale gereken hastalarına uyguluyor yüz tam bir bütünlük sağlıyor inanılmaz değişmiş hastaları var, Esabil bey çok sessiz isteklerimi bile soyleyemeden tahlillerde yollamıştı hakan beyle uzun sohbet ettik neler gerekiyor konuştuk elmacık kemiği göz altı ve dudak kenarima müdahale yapılacak tam bir bütünlük için Esabil bey yuze müdahale etmiyor o burunda ister çok mükemmel olsun malesefff kendini göstermiyor benim 2 ameliyat birden olacak iki ooperasyonumdada beni çok iyi anladı dRum, isyerimde isimden dolayı izin sıkıntım olduğu icin yılbaşından sonra tahliller yapılıp nisana alacak günümü çünkü Mayıs'ta kizkardesimin düğünü var iyilesmis olabilecegim hepinize geçmiş olsun, benim gibi takıntılı ameliyat olmamış kişilere tavsiyemdir kesinlikle görüşmeye gidin nedemek istediğimi anlicaksiniz tekrar geçmiş olsun