Burun estetiği ve iyileşme Süreci hK.

uhuwww gerçekten çok uygunmuş, bşde estetik cerrah.. ben ankarada 5000 den aşağıya doktor bulamadım ki orada daha fazla doktor sayısı
Istanbul da 7 8 bin tl den baslıyor en ismi cismi duyulmamış doktorlar 4500 minimum ...piyasası çok çünkü iyi araştırmak Lazım benim kuzenım oldu Halit urgana bende ona güvenerek gittim zaten ben o fiyata 2 bölge yaptırdım

Ama burun çok basit bi operasyon erteleme Sakın bak ayın 8.inde Salı günü ameliyat oldum Çarşamba,Perşembe ,cuma yoğun bıraz daha Cmt kontrole gittim ordan alısverıs yaptık biraz yani sokağa cıkabılecek hale geldim Pzt alçım alındı ki alınmasa da calısabılırsın Salı günü iş bası Yaptım ki burun ve meme yaptırdım meme cok zor gectı burunda tık yok önemli olan doktor onu iyi seçmen Lazım. Gerısı cok kolay valla KESK'e daha önce yaptırsaymışım
Verdiğiniz bilgiler benim için çok faydalı oldu. Önümüzdeki ay kısmet olursa ben de salı günü ameliyat olacağım ve ertesi salı işe başlayacağım. Umarım ben de sizin gibi memnun kalırım. Gerçekten güzel olmuş ve fotolardan gördüğüm kadarıyla ifadeniz yumuşamış. Eminim gün geçtikçe daha da güzel ve doğal duracaktır. Darısı benim ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah.

Verdiğiniz bilgiler benim için çok faydalı oldu. Önümüzdeki ay kısmet olursa ben de salı günü ameliyat olacağım ve ertesi salı işe başlayacağım. Umarım ben de sizin gibi memnun kalırım. Gerçekten güzel olmuş ve fotolardan gördüğüm kadarıyla ifadeniz yumuşamış. Eminim gün geçtikçe daha da güzel ve doğal duracaktır. Darısı benim ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah.
Sağol canım,karar vermene sevindim doktor önemli doktoruna güveniyorsan sorun yok çabucacık atlatırsın aceleye getirme çok iyi araştır Yorumları al yaptığı burunlara bak bence ameliyattan önemlisi doktor sacımı mağdur olma sonra inş.istediğin gibi güzel bi burnun olur

Canım estetık olduğumu kımse anlamıyor ki babam bile anlamadı sende bi değişiklik var Diyor ama çıkartamıyor ucunu düzeltti tabıkı estetık doktoru Halit urgana yaptırdım samsuna gittim ben hiç yadırgamadım yüz şeklim hiç değişmedi çünkü seninki nasıl bılmıyorum ama doktoruna güvenmelisin zamanla daha guzel olacak sen ne zaman oldun kime ameliyat oldun

Önceki burnun fazlasıyla kemerli ve düşük olduğu için bence bariz farklar var şu an ki burnunla.
Yani kimsenin anlayamayacağı kadar küçük dokunuşlar olmamış ki..
Diceksin şimdi güzel değil mi asla gayet güzel ve yüzüne yakışan bir burun olmuş yüzünü baya yumuşatmış .

Önceki burnun fazlasıyla kemerli ve düşük olduğu için bence bariz farklar var şu an ki burnunla.
Yani kimsenin anlayamayacağı kadar küçük dokunuşlar olmamış ki..
Diceksin şimdi güzel değil mi asla gayet güzel ve yüzüne yakışan bir burun olmuş yüzünü baya yumuşatmış .
. Yüz şeklim çok değişmedi insanlar belki o yuzden farketmiyor eski burunumun resimlerini gösteriyorum öyle farkediyorlar yok ben cok memnunum burnundan ki daha tam oturmadı bile Şiş halen burnum 2.haftam çünkü zamanla daha güzel olacak inş. Çok abartı değişiklik OLMASINA da gerek yok aslında riskli olabiliyor bu burun bana yetti aslında böyle de kalabılır

. Yüz şeklim çok değişmedi insanlar belki o yuzden farketmiyor eski burunumun resimlerini gösteriyorum öyle farkediyorlar yok ben cok memnunum burnundan ki daha tam oturmadı bile Şiş halen burnum 2.haftam çünkü zamanla daha güzel olacak inş. Çok abartı değişiklik OLMASINA da gerek yok aslında riskli olabiliyor bu burun bana yetti aslında böyle de kalabılır
Şu an ki hali bile güzel tabiki zamanla daha güzelleşicek.Bende senin gibi düşünüyorum bende şu anki halinden bile memnunum şiş ve henüz 2 haftalık olmasına rağmen.
Yüzümün değiştiğini banada kimse söylemedi tabi sevgilim hariç bence yüzün değişti deyip duruyor. Değişim demeyelimde yumuşama oldu ifademde diyelim.
Memnuniyetimiz daim olsun diyorum :)

Şu an ki hali bile güzel tabiki zamanla daha güzelleşicek.Bende senin gibi düşünüyorum bende şu anki halinden bile memnunum şiş ve henüz 2 haftalık olmasına rağmen.
Yüzümün değiştiğini banada kimse söylemedi tabi sevgilim hariç bence yüzün değişti deyip duruyor. Değişim demeyelimde yumuşama oldu ifademde diyelim.
Memnuniyetimiz daim olsun diyorum :)
Sağol canım senin de daim olur inş.seninde mutlu olmana cok sevındım çünkü mağdur cok insan var :(

Sağol canım senin de daim olur inş.seninde mutlu olmana cok sevındım çünkü mağdur cok insan var :KK43:
Teşekkür ederim , itiraf etmem gerekirse memnun olmama rağmen çok vesvese yapıyorum kendime ya sorun çıkarsa ya bişey olursa diye elimde tüm gün ayna şeklini görünce rahatlıyorum anca, dediğin gibi o kadar çok madur insan var ki ister istemez aklıma ya bişey olursa sorusu geliyor , mutluluğumuz daim olsun diyorum hep :)

arkadaşlar mrb;
ben izmirde yaşıyorum. ailem samsunda olduğu için ameliyatımı samsunda olmak istiyorum. Burnumda kemik
eğriliği var nefes almakta zorluk yaşıyorum. İsmail Küçüker ve Halit urgan arasında kaldım.Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Benim 2 gün biraz şişmişti ama sonra şaşılacak şekilde hızla indi.yanaklar bir iki gün hafif pufuduk kalıyor geçiyor :)
benim 5.gün ama hala tam anlamıyla şişlikler inmedi :( göz altlarıma doktorun verdiği kremi sürüyorum ama hala şişlik var yanaklarımda şiş sanki.Ama bir iki güne iner inş

Arkadaslar benimde 3. gunum morarma agri sislik bunlar tamamen dojtorun dokunusu ve kisinin cikt reaksiyonuna baglidr. Ciddi bir operasyon yapilmasina ragmen morluk yok denecek az bende agrimda yeni yeni geciyor :)

benim için de beklediğimden çok daha kolay olmuştu. karadenizliyiz ve evet, tam anlamıyla karadeniz burnu var bütün ailede. bütün ömrüm boyunca erkeklerle aramı en zorlaştıran şey olmuştu o burun ve gayet de farkındaydım. en sonunda yaptırdım ve inanamadım, neden daha önce yaptırmamışım diye. çok kısa sürede de iyileşti, hatta benden sonra ablam da yaptırdı. bence de fazla yormayın kendinizi, iyi bir hekim bulun ve yaptırın, özellikle de gerçekten çok bariz bir irilik / yamukluk varsa. Bizim ailede bayağı temel reis burnu vardı ve şimdi ben prenses burnuna sahibim :)

diğer arkadaşların sonuçları nasıl oldu? dün yemek yaparken aklıma geldi merak ettim. şişlikler falan indi mi? bu hafta benden gaza gelen bir arkadaşım da benim burak türkyılmaz'a yaptırdı burnunu, yanında refakatçi kaldım, ilk birkaç gün yardımcı oldum evde falan, gerçekten doğru yapılan operasyon çok hızlı iyileşiyor. dolayısıyla hala iyileşmeyen varsa bir resim falan koysun bence de bir bakalım, yanlış giden bir şey varsa gecikmeden müdahalesi yapılsın.

Çok ama çok basit bi operasyon ben Salı gunu ameliyat oldum ne agrı ne sızı hiçbişey hissetmedim Yaptıracak olan arkadaşlar varsa hiç korkmayın kızlar hadi biraz cesaret
Merhaba burnunuz çoook güzel olmuş maşallah diyim ilk önce :) bende iki gün önce ameliyat oldum ve dudaklarım çok şişti konuşamıyorum sizede böyle oldumu biraz korkuyorum açıkcası ne zaman eskisi gibi konuşmaya başlıcam:(

Back
X